Anonim

Ivankof och de andra hade heller inte uniform, men de är en del av något slags underjordiskt samhälle, så de springer i princip; men Jinbe och Ace är fångar, så varför hade de inte uniformer?

Jinbe

Ess

2
  • intressant fråga. om jag måste gissa det skulle vara något i stil med att de inte förväntades stanna länge där så att en uniform inte behövdes
  • Jag tror inte att det finns ett definitivt svar (varför det här är en kommentar) för varken men särskilt för Jinbe. Det är dock värt att notera att Gol. D Rodger var inte i uniform när han avrättades. En troligen mindre kortfattad förmåga som gav dem som väntade avrättningen kunde vara rätten att bära sina egna kläder under sina sista timmar. Detta skulle göra dem mer igenkännliga i denna udda värld där människor bär en outfit i flera månader. Jinbe var uppenbarligen ett specialfall och skulle sannolikt ha släppts efter avrättningen och han hade fått sin plats. Det här är all spekulation.

Jimbei var officiellt en Shichibukai tills han muntligen berättade för Sengoku vid Marineford att han avgår. Han fängslades bara för att han inte följde världsregeringens order. Så det finns ingen anledning till varför han skulle ha på sig fängelsedräkt eftersom han inte var fängelse.

När det gäller ess tror jag att kaine måste ha rätt. Det måste vara som när Gol. D Rodger var inte i uniform när han avrättades. En troligen mindre artighet som gav de som väntar avrättningen kunde vara rätten att bära sina egna kläder under sina sista timmar.

Anledningen till detta kan vara att de var nya i fängelset och skulle vara där under en kort tid.

Ess: han skulle avrättas. Så det fanns ingen anledning att ge honom en ordentlig uniform. Jimbei: han motsatte sig kriget men hans beslut var inte slutgiltigt förrän han sa det till sengoku på marin ford. Jag menar att säga att det fanns en chans att han skulle stödja regeringen.

Det här är bara min spekulation vet inte om det är vettigt