Anonim

Där Kakashi rankar sitt arv som sjätte Hokage avslöjad!

Jag läste knappt mangan. Jag tittar på anime-serien, Naruto Shippuden. I avsnitt 424 stjäls Kakashis Sharingan (tidigare Obito's Sharingan) av Madara. Sedan i avsnitt 425 använder Naruto sin nya kraft och ger Kakashis gamla öga (så vitt jag vet och från min åsikt är det ett normalt öga).

Kakashi är Kopiera Ninja. Så hur kunde Kakashi överleva i ninjavärlden och bli nästa Hokage (jag såg på The Last: Naruto the Movie) med normala ögon? Jag är nyfiken på att Kakashis smeknamn fick eftersom han använde sin Sharingan för att kopiera andras jutsu. Det var hans teknik. Som jag kan komma ihåg i Naruto serien beskrev någon Kakashi och berättade att den enda jutsu han behärskade själv var Chidori.

Mycket snart i anime,

Obito kommer att säga att hans gåva för Kakashi inte var full och kommer att ge honom båda Sharingans. Han kommer att lyckas använda Susanoo och rädda Naruto, Sasuke och Sakura från Kaguyas attack. Jag vet inte varför, men efter krig har han normala ögon, kanske han kan inaktivera Sharingan.

UPD.

Jag har läst det kapitlet igen och förstått varför han har normala ögon.

Obito säger att hans nuvarande kan gå ut men det är inte helt värdelöst.

5
  • 5 OMG, det är en katastrof för en anime-användare. Lägg åtminstone till spoilertaggarna!
  • Jag ser att svaret är framtiden i anime :) tack så mycket :) @Mihai Svet
  • 1 @KaguyaOtsutsuki, varför skulle en anime-användare bara öppna den här frågan?
  • 2 @ Kira-TheGod Intresse skulle få honom att öppna denna fråga. Varför tror du att spoiler-taggar finns på webbplatsen?
  • Det här svaret behöver uppdateras, eftersom svaret inte exakt svarar på frågan. Det redresserar bara punkten att Kakashi inte har en Sharingan efter Ninja-kriget. Jag är också orolig för att bilder från mangapanda finns här. Jag tror att det strider mot forumets regler.

Ett svärd är bara så skarpt som den som använder det. Sharingan var inget annat än ett ninjaverktyg som Kakashi använde. Och han var bra på det med tanke på det faktum att han inte var en sann Uchiha.

De verktyg som en ninja använder är emellertid inte de enda kriterier som skulle övervägas när han utnämnde honom till en post i en kage. Hans diplomatiska färdigheter, hans förhållande till de andra byarna, hans tjänster till nationen är några av de andra (bland en större lista) som måste övervägas.

I alla dessa aspekter har Kakashi utmärkt. Det finns inget tvivel om att Kakashi kunde slåss med och utan Sharingan. Hans strategiska färdigheter var i nivå med det bästa av det bästa. Han hade rättvisa diplomatiska färdigheter, vilket vi kan anta utifrån det faktum att han redan hade utsetts till tjänsten som hokage tidigare (direkt efter att Danzo dog). Han var en person med lugn uppförande och inte pragmatisk. Han vägde sina alternativ innan han fattade ett beslut och kunde tänka lugnt inför motgångar. Alla dessa gör honom till en stark utmanare för Kages position.

Tsunade utnämndes inte bara som hokage för att hon var en stor medicinsk ninja, utan också på grund av hennes tjänster för att stödja idén om ett 4-mans ninja-team med en medic-ninja som ingår i varje lag.

Sharingan som Kakashi bara hade tillåtit honom att läsa sina motståndares rörelser på ett exakt sätt. Hans förmåga att kopiera jutsu hjälpte Sharingan, men i slutändan var han tvungen att lägga den i minnet så att han kunde använda den senare. Han måste också ha haft utmärkt chakrakontroll för att läsa handtecknen på en jutsu en gång och kopiera den omedelbart.Han nämner också själv medan han hjälpte naruto att skapa sin rasen shuriken, att han kunde använda chakra av andra element än åska. Vi har sett honom använda vattenstil, jordstil och eldstil. Så hans styrka är inte enbart på grund av Sharingan. Som ett verktyg hjälpte delaren till sin sak.