Anonim

Chris Brown - Back To Love (officiell video)

Varning! Denna fråga innehåller spoilers; de flesta är taggade, men själva frågan är i sig en spoiler.

I en av de sista scenerna av Digimon Tamers, hela rollbesättningen ses tillsammans:

Barnen står runt portalen mellan den verkliga världen och den digitala världen, och deras Digimon - liksom Calumon och Impmon - sugs in i portalen för att återvända till den digitala världen.

Efter detta, efter en tid gått, återvände Takato till Guilmons hål under "huset" i parken, där han hittade en portal till den digitala världen, som vi antar att fungerar helt bra.

(En mer expansiv förklaring finns i de två sista styckena i denna sammanfattning.)

För det första, hur kan den real-digitala barriären som Henrys pappa säger har "stabiliserat" går igenom Digimon? En barriär bör per definition fungera som en splittring mellan världarna snarare än ett "vakuum". Och för det andra, om barriären är så stabil, varför kan Takato se den öppna igen?

När det gäller Digimon-regression:

Det verkar ha att göra med att deras ursprungliga bio-framväxande ångras. Och eftersom Digimon i den verkliga världen är syntetiserade falska proteiner, skulle det vara vettigt att, utan att den digitala världen var ordentligt ansluten, deras fysiska form inte skulle kunna förbli, så de återgick sin utveckling och återvände till den digitala världen.

När det gäller portalen som visas:

Strax innan vi ser det ser vi Takato springa genom parken, när en Digignome flyger över huvudet. Eftersom de är kända för att kunna bevilja önskemål, både i den digitala och verkliga världen, vore det vettigt att det gav Takatos underförstådda önskan att se Guilmon igen och öppna portalen för honom.