Anonim

Vilket är bättre? Skillnaden mellan luft- och vattenkylda TIG-svetsbrännare - Kevin Caron

Jag tittar på "Romance Dawn", ett ganska nytt avsnitt av En bit, men är bara en annan version av den ursprungliga mangaidén som anpassades till den första anime-serien (åtminstone det är min förståelse). Det visar att Luffy snackar på en Gum-Gum-frukt som hans farfar Garp tar med sig hem som en skatt från ett angrepp som en fredspirat.

Detta fick mig att tänka och faktiskt visualisera en scen där jag minns honom äta frukten i en krog med Shanks och ett gäng av hans besättning, vilket jag kunde bekräfta med en snabb YouTube-sökning.

Så vad händer?

Innan One Piece blev serievis 1997 skrev Oda en annan version i det första kapitlet i serien, med titeln Romance Dawn, där saker händer enligt det senaste avsnittet, där Garp är en pirat och matar Luffy the Gomu Gomu no Mi. Detta är bara ett regissionsbeslut för att visa hur Oda föreställde sig den ursprungliga början på berättelsen innan han gjorde ändringen eftersom den för närvarande är i mangan.

Det första kapitlet som publicerades visar Shanks - piraten - ta med Gomu Gomu no Mi till Monkey D. Luffys hemstad och den anses vara den sanna och avsedda versionen av det första kapitlet i One Piece och den behåller det avsedda namnet, Romance Dawn.