Anonim

ശരീരത്തിനുള്ളിലൂടെ കാണാൻ പറ്റുന്ന കാമറ | Senaste tekniska nyheterna: Den här nya kameran kan se genom människokroppen

Är Persona4 den gyllene ANIMATIONEN helt enkelt en remake av Persona4 ANIMATIONEN? Eller är berättelserna faktiskt annorlunda?

Det ser ut som att Golden är en förbättrad remake av Persona4-spelet för Playstation Vita, men efter att ha sett det första avsnittet av Golden ANIMATION verkar det inte vara mycket annorlunda från den ursprungliga anime.

2
  • Det andra avsnittet hoppade faktiskt över en massa plotpoäng som serien täckte. Du kan se kalendern hoppa långt framåt i avsnitt 2. Eventuella ytterligare skillnader för animeringen måste vänta tills serien släpps några fler avsnitt.
  • P4GA-dialogen bygger verkligen på spelval, den tidigare P4A inte, AFAIK. Och även Marie-rutten kommer att vara en stor del av berättelsen.

Baserat på vad jag har sett, sett kommentarer på och och sökt efter är P4 Golden Animation baserad på rutten orienterad kring Marie i P4 Golden Animation-videospelet. Anime kommer att återberätta den ursprungliga P4-berättelsen, dock med bonushändelser med Marie, snarare än att följa den ursprungliga handlingen i P4-anime.

Beskrivning från Anime Ultima:

Anpassning av Persona 4: s remake-videospel, Persona 4 The Golden. Historien berättar om händelserna i originalet medan den presenterar en ny karaktär, Marie.