Anonim

Chris Brown, Trey Songz och Tyga Talk 'Between the Sheets' Tour

Hon uppträder ofta i Tomokis drömmar som en slags "älskare". Hon kommer till hans drömmar för att be honom hjälpa till att rädda henne.

1
  • Hon bad honom inte rädda henne. Hon bad honom att rädda sina "barn", det är Angeloids.

Daedalus är en forskare från Synapse, betraktad som den största sinnen i hela Synapse. Deras förhållande avslöjades inte förrän närmare slutet på berättelsen.

Det var hon som skapade RULE, en enhet för att uppfylla allt man önskar. På grund av detta blev alla på Synapse uttråkade. Med tanke på att människor, även om de var långt underlägsna men åtnjöt sina liv genom hårt arbete, bestämde invånarna i Synapse att gå in i en dröm som att leva som människor.

Så Daedalus skapade enheten så att Synapse-människor kan sova och drömma om att leva som människor. Daedalus gjorde det också i form av Mitsuki Sohara, Sakurai Tomokis barndomsvän.

Sohara hade dock en svag konstitution och dog mycket ung. Daedalus bestämde sig sedan för att skapa en ny Sohara och placerade henne på jorden. Senare satte hon Uranus-drottningen, Ikaros, fri från sin säl och skickade henne till Tomoki.

Hon är också den bakom skapandet av den första generationen Angeloid, nämligen Alpha (Ikaros), Beta (Nymph) och Delta (Astrea). De två sistnämnda gick också med i Tomokis grupp senare i berättelsen efter att de beordrades att döda honom av Master of Synapse. Hon är också den som skapade Pandora Box-systemet i den första generationen Angeloid som gjorde det möjligt för dem att utvecklas.

Daedalus var också den som fixade Chaos, en andra generationens Angeloid skapad av Master of Synapse.

1
  • Hur gömmer jag spoilern?