Anonim

M2TW: AoPK Westeros Hotseat ~ Night's Watch Turn 2

Var Shogun artificiellt åldrad? Jag fick en känsla av att han måste vara för att Nanami är hans riktiga syster och hon är inte så gammal. Även sjuksköterskan "Grim" utförde någon operationskung på honom. Före operationen verkade han vara ung eftersom han saknade alla rynkor i ansiktet. Även om han var åldrig, hur var det gjort? Vad var den gula goopen som "Grim" skopade ut med den konstiga skeden?

1
  • Är dessa frågor baserade på vad du såg i anime? Jag spelade den visuella romanen och kan inte komma ihåg någonting om att gul mulch har skopats, men det kan bara vara mitt minne ...

Som framgår av anime (försiktigt innehåller detta spoilers).

Mot slutet avslöjar shogunen att han faktiskt är Takumi Nishijo Hans original. och huvudpersonen var bara en fantasi av honom. I denna del avslöjar han också att han har en sällsynt sjukdom som får honom att åldras när han använder sin makt (tror att denna information ges spridd över avsnitt 10-12). De går inte in på detaljer om hur han fick denna sjukdom

Med detta skulle svaret på din fråga vara Nej, Shogun var inte artificiell.

Svaret på den sista frågan: Jag tror att det är hjärnan som grimades ut med den konstiga skeden. Det var bara ytterligare ett fall av mord från den nya generationen.

1
  • 'Jag tror' inte verkligen ger ett bra svar. Vi uppmuntrar faktiska svar, helst med hjälp av trovärdiga källor. Jag föreslår att du tar vår tur för att bekanta dig med hur vi vill ha svar / frågor.