Anonim

38 Special's 19 - Gary Moffatt's Drum Solo. 6-18-11 Jazz Festival Rochester NY.

I ett stycke under dressrosabågen visas det att medlemmar av världsregeringens CP 0 var närvarande på ön.

Vad är CP 0 exakt? Betyder det att det finns en CP 1 - 8 också?

Och om de var starkare än CP 9, hur blev några av dem till leksaker?

Jag är aktuell med anime och manga och har inget emot spoilers. Jag är bara förvirrad över det här.

2
  • Relaterat: anime.stackexchange.com/q/26137/6166
  • Ontopic: det borde finnas CP0 till CP9, men det gör det mycket mer förvirrande att se medlemmarna i CP9 (Spandam och Lucci) befordras hela vägen till CP0 på bara två år. Så antingen blir CP-medlemmar sparkade ofta, eller så dör de verkligen väldigt ofta ...

Enligt One Piece Wiki:

Hittills är CP-byråerna på Grand Line CP5, CP6, CP7, CP9 och CP-0.

Det finns åtta officiella chifferpoler som är numrerade från CP1 till CP8 med två inofficiella enheter, som heter CP9 och CP-0. Cipher Pol nr 9 har tillstånd att döda alla medborgare som inte samarbetar med världsregeringen eller agerar i strid med dess intressen. Eftersom en sådan radikal metod för att tillämpa rättvisa av världsregeringen inte borde vara allmänt känt är denna grupp en topphemlig organisation. CP-0 är tydligen kraftfullare än CP9 eftersom de kallas världens starkaste intelligens.

-CP-0, mer känd som Cipher Pol Aigis Zero är starkaste intelligensorganisationen bland Cipher Pol, enligt Nico Robin.

-Ingen av CP-0-medlemmarna förvandlades till leksaker. Doflamingo har dock kontroll över dem.

Doflamingo avslöjade för Law att han var det beviljat befogenhet att befalla CP-0 eftersom han har hemlig information om Mariejois '' nationalskatt '', som kommer att skaka världen om dess existens avslöjas för allmänheten.

Du kan läsa om dem i detalj här

2
  • Så Lucci är officiellt en del av CP 0 nu. Det kommer att ge en episk omkamp om de slåss senare. En sista uppföljning, jag har inte märkt någonting sedan Dressrosa men har CP 0 gjort några drag eller avslöjat var de ska vara nästa?
  • Om jag minns rätt visas inget sådant. Vi ser bara Rob Lucci och Spandems glimt i kapitel 801 .. Inget mer. Även om ja, jag kan inte vänta på en episk slagsmål senare, om det kommer att finnas någon. För mig var Luffy vs Lucci den bästa kampen i One Piece: D.