Anonim

♨ 핫클립 ♨ [HD / ENG] 예쁜 사랑 중인 현아 ♥ 던 (HyunA ♥ DAWN), 설렘 세포 자극 하는 연애 스토리 공개 공개! # 아는 형님 #JTBC 봐야지

Jag minns att jag såg avsnittet med World Martial Arts-turneringen. I det här avsnittet var Krillin mot Jackie Chan (Master Roshi). Vid en tidpunkt sparkar Krillin ut Roshi ur ringen, men han flyger tillbaka med hjälp av Kamehameha och Krillin fortfarande chockade muttrar att enligt hans kunskap bara Goku och Master Roshi känner till denna teknik.

Men jag minns inte någon händelse där han såg dem utföra denna teknik (eller till och med nämna).

Är det något jag saknar?

2
  • Det är den tid då vi alla först såg Kamehameha framförd av mästare Roshi. Kommer du fortfarande inte ihåg det? Ox-king bad Master Roshi att släcka elden i sitt slott, Roshi var tänkt att använda Kamehameha för att släcka elden men han förstörde hela slottet istället.
  • @HappyFace Men den gången var Krillin inte där.

Nej, du har inte missat någonting, efter att du nyligen tittat på denna saga i Dragonball och läst igen mangan, visar den inte att Krillin bevittnade Kamehameha före denna punkt.

För Master Roshi verkar det vara relativt allmänt känt bland entusiastiska kampsportartister i Dragonball att han kan utföra tekniken, med kommentarer som "Man trodde att endast Master Roshi var kapabel till denna teknik" från kommentatorn under striden, och så det är rimligt att tro att Krillin också visste om detta, särskilt att veta tillräckligt om Master Roshi för att söka honom för träning.

För Goku kan jag bara gissa att Goku visade denna teknik någon gång under de träningsmånader som han hade tillsammans med Krillin under Master Roshi före tävlingen; i anime / manga visar det inte mycket av denna period förutom början och slutet av träningen, samt en kort montage av de dagliga träningsaktiviteterna i mitten, så det finns mycket vi inte ser .

Det är också intressant att notera att Krillin inte gör denna kommentar i mangan.