Anonim

WTF! Rocks D. Xebec är levande och han lurar i Wano? En bit teori! FÖRKLARAD

I den här bilden av Shanks från Luffys hemstad var Luffy fortfarande ganska ung.

Det sägs dock att han fick sitt ärr från Blackbeard. Fick han sitt ärr när Blackbeard fortfarande var en del av Whitebeards besättning? För att jag tror att när han fick detta ärr, var Ace redan efter Blackbeard och befälhavaren för andra divisionen, men vid denna tid var Ace och Luffy fortfarande unga.

1
  • Shanks jolly roger får mig att undra, om det kan ha varit då han fortfarande var en roger-pirat. Efter Roger död bildade han sitt eget besättning och därmed sin jolly roger, vilket innebär att han måste ha fått ärret ombord på piratkungens fartyg. Bara mina två cent.

Historien om ursprunget för det specifika ärret (vänster öga) berättas i kapitel 434 / avsnitt 316. Det ges till honom av Blackbeard medan han fortfarande är på Whitebeards skepp, som en del av deras besättning. När Ace och Luffy har vuxit upp är Shanks en av kejsarna.

Konversationen träffar en allvarligare anteckning när Shanks pekar på hans ärrade vänstra öga. En av Whitebeards besättningar gav den till honom, Marshall D. Teach. Shanks har vetat vad Teach har gjort upp alla dessa år och försöker varna Whitebeard för vad som kan hända om Ace och Teach träffas, han ber Whitebeard att stoppa sökningen. När Whitebeard helt och hållet vägrar och säger att han kommer att lära Teach om moral, reagerar Shanks genom att dra sitt svärd och säger att den häftiga eran inte kommer att stoppas. Whitebeard och Shanks möter vapen och delar upp himlen till chocken för båda kaptenernas besättningsmedlemmar.

Källa: http://onepiece.wikia.com/wiki/Chapter_434

Får han sitt ärr när Blackbeard fortfarande var en del av Whitebeards besättning?
Förmodligen ja, så länge som de flesta av Blackbeards aktiviteter hände när han utgav sig som bara ytterligare en besättningsmedlem i Whitebeard-piraterna som Shanks drog ut var hans skydd för hur hotfull han verkligen är.

Men för att klargöra fler av dina misstankar betyder det att det tog Shanks (åtminstone) 10 hela år innan han sa till Whitebeard att den här killen är olycklig och stark.

Tidslinjen är Shanks & crew dockning vid Luffys by i Luffys flashback från Episode of Luffy: Adventure on Hand Island. Det var avsnitt 4 av En bit som visar Luffys förflutna men denna flashback inkluderar när / hur han får sitt ärr och följer närmare kapitel 1: Romance Dawn

Luffy är 19 i den nya världen (har flashback) -> 12 år tidigare bildtext -> Luffy är 7 & Shanks har ärr.

Mötet med Whitebeard händer medan Strawhat Crew är i Water 7 när Luffy är 17 år. Shanks träffade Whitebeard bara när han visste att Ess jagade honom, inte bara för att berätta om ärret som kan förklara hans väntan.

Shanks fick sitt ärr från Blackbeard den gången han var med Roger Pirates eller innan han skapade sitt eget besättning. Vid mötet (ep.434) med Whitebeard sa Shanks att de har kämpat sedan dess, vilket innebär att Shanks fick sitt ärr innan han blev kapten för Red Hair Pirates. För om du märker flaggan för Red Hair Pirates i kapitel 1 eller avsnitt 1 har flaggan redan ett ärr.

Kanske. Innan Whitebeard meddelade att One Piece var riktigt hade han en återblick från när Roger fortfarande levde. I den flashbacken kommenterade han hur det fanns en medlem av hans besättning vid namn "Marshall D. Teach , som visade hur Teach hade gått med innan Shanks fick sina ärr. Shanks fick tillfälligt drabbas av stråhatten vid Rogers avrättning. hans ögon och gav ingen indikation på att han hade eller inte hade ärret vid den tiden.

Shanks kan ha fått det ärret när han var med Roger Pirates, Pirates flagga med rött hår hade ärrmärket så han måste ha ärret innan han blev fångare Eller det kan vara ett misstag av anime-artisten som de gjorde i avsnitt 461 där han hade båda händerna intakta.

0