Anonim

LUFFY'S GEAR 5TH WAKENING! : NÄR, VAR, HUR !? (Bounce House Theory)

Kan alla typer av djävelfrukter som Paramecia Type, Zoan-typ och Logia användas i det uppvaknande läge som Doflamingo nämnde och använde mot Luffy?

För t.ex. låt oss ta en gammal Zoan-typ DF användare som kapten X-Drake, kan han uppnå ett uppvaknande steg för sin typ av DF?

1
  • FYI, X-Drake har en forntida Zoan-frukt snarare än en mytisk Zoan DF ... Vi känner bara till (såvitt jag vet) två kanoniska Mytiska Zoan-frukter: Hito HIto no mi-modell Daibutsu (Buddhastaty) och Marco's Pheonix.

Vid denna tidpunkt är det fortfarande okänt om alla DF: er kommer att kunna låsa upp ett väckt tillstånd. Just nu känner vi bara till Donquixote Doflamingo (Paramecia) och Impel Down-vakterna (Zoan). Det finns en till, men det här kan fortfarande vara enbart manga (jag har inte tittat på anime på ett tag) så jag lade det längst ner i mitt svar och markerade det som en spoiler.

Jag antar att en väckt gammal zoan DF-användare, som Drake-X, fortfarande skulle ha samma fördelar som en väckt vanlig zoan DF. Dessa fördelar är ökad styrka och hållbarhet vilket också leder till en högre återvinningsgrad. Denna information finns också på wiki, kom ihåg att den här artikeln innehåller spoilers så tråden försiktigt.

Det har inte visat sig att någon djävulsk frukt har uppväckt tillstånd än.

Charlotte Katakuri har också väckt djävulens frukt, men det här är en paramecia DF som fungerar som en logia DF. Fördelen han fick av att väcka sin DF-kraft är densamma som Doffys, dvs. förvandlar sin miljö till det element han kan kontrollera.

3
  • Jag minns inte var ökad läkning nämndes om du kan ge en källa plz
  • 1 @HummingDev Jag har lagt till en länk till wiki, tydligen är det inte riktigt ökad läkning utan snarare en högre återhämtningshastighet på grund av ökad hållbarhet.
  • 1 @HummingDev Chp 544 Crocodile säger att deras "återhämtningsförmåga" förstärks som människor tar för att betyda läkning.