Anonim

Kväll - Kortfilm

Jag hittade en intressant fras här på Facebook-sidan,

Vad är Waifu-Wednesday? Finns det något sådant som Waifu-Wednesday?

5
  • ja det här är inte ett svar och bara jag men det är Facebook, jag tar normalt inte det som publiceras där med till och med ett saltkorn, vem som helst kan skapa en sida för vad som helst
  • Det är en vanlig internet-trend bland den självutnämnda otaku i världen där de publicerar bilder av tjejer (ofta dussintals) de anser vara sina waifu. Det finns sådant, men helt enkelt för att det är vanligt som nämnts; det finns ingen "officiell" sak om det. Kanske kan någon ge ett mer tillfredsställande svar.
  • @eric Tja, det är allt som finns där. Inte mycket annat att säga om det :)

Ja och nej. Ingen Waifu onsdag är inte en officiellt erkänd dag för waifu. Ja, det är ett vanligt begrepp i det Waifu-ägda samhället.

Just nu används Waifu Wednesday av personer som har en Waifu / Husbando och använder Waifu Wednesday som en mittuppskattningspunkt för deras Waifu. Detta görs mest genom att sprida kärleken till deras waifu's genom att lägga ut Moe och / eller Kawaii bilder av deras Waifu / Husbando.

För dem som inte känner till termen Waifu Kolla in "var kommer termen" waifu "ifrån?"

2
  • Du kan också använda den här länken för att lägga till mer information om termen "waifu" anime.stackexchange.com/questions/4754/…
  • @ Memor-X Trevligt, visste inte / kom ihåg att det var där :).