Anonim

[DFFOO] ラ イ オ ン 非 恩 F LUFENLA 声 な し 指南 [オ ペ ラ ラ オ ニ ア]

Vad avgör en entreprenörs förmågor? I anime har två entreprenörer samma förmåga. Båda handlar med kraften i el.

Så betyder det att det kan finnas många entreprenörer med samma förmåga?

2
  • vilka två karaktärer hade elektricitet? Såvitt jag kan säga har inga två karaktärer samma förmåga utom hei och hans syster. Hei är inte en egentlig entreprenör (bai använde sin makt för att ge honom sina befogenheter), och deras förmågor egentligen inte elektricitet utan molekylär manipulation. darkerthanblack.wikia.com/wiki/List_of_Abilities
  • Jag personligen tror att krafterna är mer som One Piece (Ace och Akainu) i den meningen att två personer kan uppvisa liknande förmågor men kärnan är annorlunda.

Det verkar vara slumpmässigt om vilken typ av kraft du får. Om du kunde "plocka" din kraft, skulle varje entreprenör logiskt välja saker som att skjuta jätte laserstrålar. Samma sak med ersättningen, även om det ibland verkar vara saker som entreprenören hatar, som kvinnan som hatar att röka som var tvungen att äta cigarretes.

1
  • 1 Att kvinnor inte hatade att röka. Det var bara att hon slutade under graviditeten. Sedan dör hennes bebis genom att kvävas av cigaretter. Och det var därför ersättningen var att äta cigaretter.