Anonim

Frontal Planes Lunges - Vad är skillnaden mellan Push Off och Step To Lateral Lunges?

Jag är på kapitel 57 om Attack på Titan, och en "koordinatförmåga" blir alltmer nämnd - här av Hanji, men också tidigare av antingen Bertholdt eller Reiner (som tydligen inte ville att den skulle falla i fel händer). Men vad är exakt denna koordinatförmåga?

Jag hoppade över en hel del av kapitlen upp till 34 för att de bara var uppvärmningar av grejerna i anime, och jag skumrade över mycket av Survey Corps-action i skogen, eftersom det blev för repetitivt för mig, så det är möjligt att jag kanske bara har missat något.

Redigera (hämtad från min kommentar i svaren): Som en förklaring till andra läsare var jag förvirrad över detta eftersom "koordinera" åtminstone på engelska är ganska tvetydigt utan ytterligare kvalifikationer. (Det kan vara något geografiskt.) Från det sätt som Reiner och Bertholdt pratade om det lät det lite som att det helt enkelt kunde vara en viktig information som Eren kan ha i sitt förlorade minne.

Dessutom, på grund av hur Hanji bara beskrev det som en "koordinatförmåga", var det fortfarande inte klart för mig.

1
  • Det är makten att kontrollera andra titaner, när Eren kidnappades såg han titan som äter sin mamma och sedan ringde han en annan titan: specifik sida Det kan också vara något mer än så, men jag vill inte skicka spoilers eftersom du är inte på den senaste mangan!

Titans kan ha olika typer av förmågor, som att skifta tillbaka till mänsklig form (aka Titan Shifters) eller att sätta pansar på sig själva (t.ex.: Armored Titan, Annie gömmer sig i nacken, ...). Den tredje förmågan som visades var koordinatens.

Koordinatförmågan är i grunden förmågan att kontrollera Titans. Om förmågan kontrolleras ordentligt kan den beordra alla Titans att göra vad du vill att de ska göra.

Så här kunde människor bygga väggarna så robusta och lika stora som de är just nu.

När det gäller historien verkar det inte fungera på Titan Shifters och det antas bara finnas en Titan med Koordinatförmågan.

Även om Beast Titan visade sig ha en liknande förmåga.

4
  • 1 Hmmm, det är vettigt, även om "koordinera" bara låter fruktansvärt tvetydigt, åtminstone när jag inte är helt uppmärksam. (Jag menar, jag var inte säker på om det bara var någon geografisk koordinat, och med Erens förlorade minne och allt undrade jag om han bara hade något i minnet som kan beskrivas som en koordinat) ...: PI do få varför en en-ords beskrivning av förmågan är trevligt att ha dock.
  • ja "kommando" skulle vara ett bättre namn: D
  • 1 @ Maroon kanske det är Engrish och är vettigt på japanska?
  • @PeterRaeves: ja, det slog mig som ganska troligt: ​​tvetydigheter från dubbelbetydelser översätts vanligtvis inte riktigt över olika språk. (Det är också möjligt att översättningen jag läste bara var dålig, men på något sätt med tanke på hur många resultat jag fick för snk coordinate ability, det verkar tveksamt.)

koordinaten är förmågan att kontrollera andra titaner (onormala) men Eren hade aldrig den makten. Han fick det bara när han rörde till mor till Zeke, hans fars första fru (den leende titanen) som var av kungafamiljen.

7
  • Utarbeta och ange källor / referenser.
  • Koordinaten är förmågan att kontrollera andra titaner (avvikelser). Och Eren kan bara aktivera hans genom att röra någon med kungligt blod som den leende titanen. mangareader.net/shingeki-no-kyojin/115/11 om du läser kapitlet nedan, efter att Eren och Zeke kom fram till hur man skulle rädda Eldia, vägrade Zeke att röra vid Eren utan gav honom istället en boll. mangareader.net/shingeki-no-kyojin/115/19 Men Eren aktiverade koordinaten men två gånger.
  • Om du såg den tredje säsongen inser du att Eren misslyckades med att stoppa Lord Reis eftersom han inte hade kontakt med någon av kungligt blod. Om han hade direktkontakt med Historia medan han bad Lord Reis att sluta, skulle han ha slutat omedelbart. För att sammanfatta allt Royal Blood + Founding Titan ger värden alla de grundläggande titans förmågor. det var så väggen byggdes. Men det finns så mycket obesvarat ....
  • Som mangaläsare känner jag redan till de fakta du lagt fram. Detta är dock en Q & A-webbplats så dina referenser bör ingå i ditt svar i sig, inte som en kommentar. För att lägga till är skannade källor och källor från olagliga översättningar / fans inte tillåtna eller avskräcks starkt eftersom den här webbplatsen inte stöder piratkopiering.
  • Kk ledsen för det, jag är ny här, visste inte reglerna och ville bara bidra genom att svara på det första inlägget. Så vad vill du exakt veta? eller vad vet du inte? Visste du att andra gången Eren använde koordinaten hade han ingen kontakt med kungligt blod utan en ackerman? (Mikasa) Vilket var konstigt på ett sätt.