Anonim

MEAN MUGGING - YouTuber Survivor - Avsnitt 1 | The Sims 4

I det sista avsnittet visades många överlevande i omvärlden. Vem var dessa människor? Finns det någon referens någonstans som berättar om dessa människor, vilka de var och hur de lyckades överleva?

1
  • AFAIK ingen som dog, överlevde. De sa att det fanns en del läckt information om att de som deltog och dog egentligen inte dog eller något men förutom att det som visas under anime är påminnelser om vad som hände innan skolan blev en överlevnadsskola eller så tror jag. Som om de var inskrivna där innan det blev vad det var och fick sina minnen raderade eller delvis borttagna.

Jag har inte sett anime ännu, men i spelets version av händelserna är de överlevande som lever i omvärlden allmänheten som har fallit i förtvivlan (och på något sätt fått monokuma-huvuden)

Du kan se dem upplopp i bilden ovan, och det skulle inte vara en vild fantasi att säga att de förmodligen plundrade butiker också. [notera det trasiga fönstret till höger] det är där de kan skaffa sig proviant och andra nödvändigheter.

Akademin förseglades av studenterna själva så att de inte skulle ge efter för den eländiga världen utanför.

I slutet av spelet nämner eleverna att det finns människor där ute som fortfarande håller fast vid rester av hopp och att de kommer att gå ut, möta dem och gå samman. Men så vitt jag kan säga är det bara gissningar från deras sida.

1
  • bär hopp hahaha