Anonim

इंसानियत ख़त्म हो गई है क्या | Prank Bort Emotional | Detta är min senaste video | Shehzad Khan

I Öde noll och Ödet / stanna natten, medan Sabre kallades "kung", var hon alltid en kvinna.

Men tittar på Ödet / apokryfa, vi tar in Saber of Red:

Mordred, som fortsätter att säga att de är kung Arthur (som fortfarande är kvinnan från Noll och Stanna natt) 'son'.

Ovanstående karaktär hänvisar till och med till kung Arthur som far och kallar sig 'sin' son ...

Jag förstår det inte ... varför bytte de kön dessa kvinnor till kvinnor, bara för att få dem att hänvisa till sig själva som män (far, son osv ...). Vad ville de att publiken skulle göra med detta? Finns det något syfte med detta?

varför bytte de kön dessa kvinnor till kvinnor

ursprungligen var rollerna Shirou och Arturia motsatta kön som det ursprungliga konceptet för Ödet / stanna natten (nu som Öde / prototyp) hade Ayaka Sajyou som Arthur's Master med Gilgamesh som också tävlade om Ayakas hjärta.

dock var det Takashi Takeuchi, konstnären av Ödet / stanna natten som övertygade Kinoko Nasu att ändra Arthurs kön

Kinoko Nasus ursprungliga berättelse om ödet, Sabre och Shirou var motsatt kön till nu. Takashi Takeuchi övertygade att Nasu skulle ändra könen på Sabre men det väsentliga temat hade inte ändrats, det är berättelsen om legendariska hjältar och "en pojke möter en tjej."

Källa: Saber (Fate / Stay Night)> Utveckling> Skapande och befruktning

När det gäller Mordred, ursprungligen när Mordred först dök upp i en av materialböckerna av typmånen, hade Kinoko Nasu ursprungligen inte bestämt vad Mordreds kön skulle vara förrän Ödet / apokryfa och ursprungligen siding på att hålla Mordred hane, men efter Takashi Takeuchi lade tanken på att lägga till Mordred i lineupen trodde man att två feminina manliga karaktärer skulle vara för mycket

Mordred framträdde först i Type-moon's Character material book, med Takashi Takeuchi ansvarig för karaktärsdesignen. Vid den tiden hade Kinoko Nasu inte bestämt sig för Mordreds kön förrän ödet / apokryfen. Det var Takeuchis idé att sätta Mordred som ett nytt tillskott till Fate / Apocrypha. Eftersom Saber of Red Mordred ursprungligen skulle bli manlig som legenden, men man trodde att det att ha två manliga karaktärer ser feminin ut, den andra är Rider of Black, var för mycket.

Källa: Saber of Red> Development> Creation and Conception

Nasu: "Mordred är definitivt en tjej. En man med ett sådant yttre utseende är ... ja, jag antar att en viss typ av person skulle betrakta det som ett pris, hur som helst.1 (skrattar) "

Higashide: Saber skulle ursprungligen bli manlig som legenden, men man trodde att det att ha två manliga karaktärer ser feminin ut, den andra är Rider of Black, var för mycket.

Källa: Saber of Red> Referenser> Citation 4: TYPE-MOON Ace Vol. 8 - Öde / apokryfa-intervju med Yuichiro Higashide & Nasu Kinoko, s.080 Vad är Mordreds kön?


När det gäller varför, i universum, hänvisar Mordred till sig själv som Arturias "Son", hon kunde vara väl medveten om sin egen legend. Arthur Legends i Nasuverse är fortfarande nära besläktad med vår och i Ödet / stanna natten när Shirou upptäcker Arturias identitet som kung Arthur talar han om hur legenden om kung Arthur inte var klar med vem kungen påpekade att vissa legender föreslog att kung Arthur var en grupp människor.

eftersom vi vet att när en tjänare kallas får de extra kunskap för att anpassa sig till tidsperioden (dvs. Arturias förmåga att åka på motorcykel, utan att tro att flygplanet hon flög in på var magiskt) kunde vi misstänka att Mordred är gjord medveten om hennes legend.

Det finns också det faktum att hon ville bli kung och kungen är i allmänhet sonen till den tidigare kungen men bortsett från den fortfarande manliga. Merlin hjälpte till att skapa illusionen Arturia var manlig genom att göra till en futanari psudo-manlig så att hon kunde bli gravid med Guinevere så att Mordred kan fortsätta att säga "Son" för att behålla idén och hon kan ersätta sin "far"

Det finns också det faktum att hon avskyr alla diskussioner om hennes kön och visade tydlig dödsintention även gentemot sin egen mästare och sade utan tvekan att ämnet aldrig ska tas upp inför henne. men har inte sett Ödet / apokryfa eller läs det ordentligt jag vet inte vad diskussionen innebar och vad hon avskyr om det (är det folk som hänvisar till henne som en kvinna eller man? eller att hon kan vara som Nero och inte anser att kön är ett problem)

Utan universum kan vi antagligen spekulera i det heller

  • Takashi Takeuchi har bara en sak för det, varför så många Sabre-ansikten som använder Arturias design är genusomvänd från sin historiska grund (Nero, Okita) och projicerar det i Nasuverse (tror vi verkligen att han inte föreslog kvinnlig Mordred för Ödet / apokryfa lineup när man lägger idén i Kinoko Nasus huvud)

  • Helt enkelt människor gillar söta tjejer. Taro Yoko, skaparen av Nier: Automata sa det själv när han fick frågan varför han designade 2B som han gjorde. Medea Takashi älskar hur söt Arturia ser ut och uppenbarligen älskar fansen dem också, mer när man tänker på att mangans måldemografi är Sh nen och Seinen som båda är manliga målgrupper vilket vi antagligen kan tillskriva att ha varit samma för den ursprungliga Eroge Visuell roman och karaktärsdesign påverkas ofta av målgruppen (dvs. varför de flesta vampyrer i kvinnorienterade verk (Kaname Kuran i Vampire Knight, Angel och Spike in Buffy och Ängel) är stiliga män)


1: Jag tror att han pratar om Takashi här ge sin ädla fantasma

3
  • Tack för det detaljerade svaret :). Så det verkar som om de gick med kvinnor för att öka sexöverklagandet av showen för manliga tittare (olyckligt att de skulle göra det ... lol), sedan var de tvungna att justera King Arthur-legenden för att passa deras nya förändringar. Då ville Mordred bli erkänd som en "son" så att hon kunde ärva tronen eftersom hon behövde vara en "son" för att göra det. Och jag antar att Arturia var den faktiska fadern till Mordred, så även om Arturia är en kvinna vid den tiden kan det bara vara mer meningsfullt för Mordred att kalla sin "far".
  • Detta hjälper det att göra mycket mer vettigt haha. Det var ganska förvirrande i showen eftersom ingen av den här andra bakgrunden förklarades och de gick helt enkelt med sina kön.
  • Mordred är faktiskt Arturias son på ett biologiskt sätt. Merlin ville hjälpa Arturia att producera en arving så han trollade upp en penis för Arturia och hennes syster Morgan Le Fay tog tillfället i akt att ta lite spermier och bära Arturias arving (så sa arvtagaren då kunde störta Arturia). Så, ja, Mordred var redan resultatet av incest i de vanliga legenderna, och det tar bara upp till 11.