Anonim

Min pojkvän REAKTERAR MED DÅLIGA NYHETER ** JAG GRET ** 💔 | Piper Rockelle

Så för några år sedan läste jag den här mangan, sedan slutade jag, för det var en ofullständig serie, men sedan tappade jag den.

I grund och botten, vad jag minns är att det var den här tjejen som ville gå med i armén efter att hon avslutat skolan för att hjälpa till att stödja sin mamma, och hon möter den här väldigt konstiga tjejen som tycker att hon är en sjöjungfru och dricker ständigt vatten ur en stor flaska. Flickan har konstiga märken och blåmärken på hennes hud, men hon borstar av som "sjöjungfru brinner" eller något annat.

Sedan kommer en kändis till staden, som var superkänd och arméflickan gillade honom lite. Vissa saker händer, och i slutändan visar det sig att kändisen var "sjöjungfruflickans" far och han misshandlade henne. Serien slutade efter det.

Snälla hjälp, det var en väldigt sorglig manga!

5
  • Var mer specifik, som för hur många år sedan (t.ex. 5, 10 år sedan). Om möjligt, ge en beskrivning av karaktärernas utseende, det hjälper mycket i vår sökning.
  • Vad var konststilen? Kan du bifoga en bild av en manga som använder en liknande stil?
  • @AstralSea Jag tror att den arméblivande flickan var blond och sjöjungfruflickan hade mörkt kort hår.
  • @Tamz_m Jag kommer inte ihåg konststilen. Jag läste mangan på min gamla bärbara dator så jag har inga skärmdumpar jag kan ha gjort.
  • @AstralSea också jag läste det om 2012-2013 ish. Slutet av 2012 definitivt.

Den manga du letar efter är: Satou Kashi no Dangan wa Uchinukenai (Sugar Candy Bullets Can't Pierce Anything).

Följande sammanfattningar finns på webbplatsen:

När en konstig ny tjej med namnet Umino Mokuzu flyttar in från Tokyo och förklarar att hon är en "sjöjungfru" blir hon snabbt uppmärksamheten. Umino märker att Nagisa är den enda klasskamrat som verkar inte ha något intresse för henne och bestämmer sig snabbt för att de ska bli "värdefulla vänner". Trots Nagisas invändningar börjar Umino följa henne vart hon än går.

och

Uminos rockstjärns far visar sig vara i bästa fall avlägsen mot henne och i värsta fall känslomässigt kränkande och lämnade henne en gång på en mataffärsparkering helt enkelt för att en defekt kundvagn gjorde honom arg och det är bara toppen av isberget.

1
  • 1 OMG TACK SÅ MYCKET JESUS ​​MITT LIV ÄR HELT