Anonim

Shinigami Illustrated Picture Book (avsnitt 135 [82]) [Engelska Dub]

Sajin Komamura beskrivs som en antropomorf varg i Wikipedia-artikeln, men alla i Soul Society är antingen någon som dog eller ättling till någon som dog. Det finns (såvitt jag vet) inga antropomorfa vargar i den levande världen, så var kom han ifrån? Föddes han på det sättet, skapades eller finns det någon annan förklaring?

6
  • Det har inte avslöjats än.
  • påminner mig om Chopper in One Piece, kanske drack han Bleach-Bleach Juice ..: Jag
  • ja, om du läser bleachanime.org/forums/showthread.php?t=194 står det att han brändes allvarligt (kunde dock inte hitta en riktig källa som bekräftade det). fick många att starta en teori, det är bara en transformation "Yoruichi skulle kunna vara katt om hon ville."
  • @Dimitrimx: Det skrevs in 2007, Jag tror inte att det har mycket merit nuförtiden.
  • Det är ganska uppenbart att han inte brändes, eftersom hans ansikte avslöjades, se också Odeds svar för att bevisa att det var en född egenskap.

Bleach avsnitt 539 har några svar.

Komamura pratar med sin farfar:

Vem är en enorm hund själv. Av detta är det tydligt att ett hundutseende är ett familjeegenskap. Samtalen avslöjar också att de har en speciell status, men det är inte klart vad deras roll i Soul Society exakt är. Det är dock klart att Komamura föddes på detta sätt.


Bleach 556 har lite ytterligare information - i ett tillbakablick till hans tidigare möte med sin farfar, som säger:


Så han är inte en varg utan en varulv. Klanen har sitt ursprung i själssamhället, förvisades, men kom tillbaka.

0