Anonim

Want U Back (musikvideo)

I avsnitt 12, 7:43 finns det en del där Nina Einstein gör något. Är det vad jag tror det är?

Eventuellt NSFW: Länk till Youtube-video (Alternativ länk)

7
  • Jag undrar också vad hon gjorde där.
  • ja, hon "älskar" klassrepresentanten ..
  • Jag trodde att den vanligaste tolkningen var att hon hade en förälskelse på eufemi ...
  • @Esq du har inte rep för att se det men ett svar publicerades och raderades, själva posten av ett nytt svar stöter på frågan högst upp på huvudsidans lista så att alla ser det

På Code Geass Wikia står det

Nina visas onanerar för sin bild i avsnitt 12.

"Hennes" avser eufemi. Nina började utveckla en förälskelse för ryggen under den japanska Liberation Front Hotel Incident när Euphie avslöjade sin identitet för JLF för att rädda Nina från att bli attackerad.

Ninas förälskelse på Euphie är nästan tvångsmässig och även vad hon säger ibland kan ses som insyn till att hon vill ha ett intimt förhållande. I ett avsnitt försöker hon träffa Euphie men fastnar av vakterna och Euphie räddar henne än en gång. När de pratar vid eldstaden säger Nina att hon vill att "Euphies godhet" ska utarbeta att hon vill ha Euphies kroppsvätska (oavsett om hon menar saliv eller "något annat" är det upp till fantasin).

Nu har jag inte läst någonstans som faktiskt bekräftar vad Nina gör, men vad wiki säger är allmänt accepterat på grund av hennes besatthet för Euphie, hennes kroppsrörelser under och efter scenen (inklusive hur Nina justerar sin kjol när hon pratar med Nunnally) och ljudeffekterna, och det finns väldigt lite annat som en tjej skulle göra när de har bilder av föremålet för deras besatthet i det mörka rummet så.