Anonim

Peins hemlighet

Under Naruto vs Pain-kampen (före Edo Tensei) har han 6 kroppar som han kontrollerar via Chakra och varje kropp har kraften i en väg.

När Naruto dödar någon av dem sägs det att han tappar användningen av just den vägen tills han har en annan kropp för det.

Min tvivel är att eftersom det bara är kroppar som kontrolleras av chakra, varför använder han inte den återstående smärtan för att använda alla vägar?

Till exempel, om den kallande vägen dör, varför kan han inte använda den vägen genom Yahiko-smärtan eller någon annan smärta?

Jag vet inte säkert men min gissning är att Kishimoto gjorde det medvetet för om han inte hade Naruto inte skulle ha en chans mot Pain, så i grund och botten är det bara hans sätt att göra Pain INTE perfekt och lämna de andra med en möjlighet att avslöja sin hemlighet (svaghet) och få en chans att slå tillbaka (eftersom naruto måste vinna i slutet).

1
  • 1 Liknar hur Might Guy var på ett uppdrag ("bekvämt") när Pain attackerade.

Smärta antas ha implanterat dessa förmågor i liken, så han implanterade förmodligen en i var och en av smärtan, troligen på grund av kraftgränsen för någon som inte är från uzumaki-klanen eller har den typen av förmågor. Deras chakrasystem kunde stekas och då skulle han inte kunna använda dem

1
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser.