Anonim

Mi LED Smart TV | #SayItSeeIt | Indiens nummer 1 Smart TV-märke

Vi tvivlar inte på att universum 6 saiyans Caulifla, Kyabe och Kefura blev super saiyan 2.

Men vad sägs om Kale? Enligt dessa Dragon Ball-wikier på engelska och spanska visar hon sig i super saiyan 2 i Dragon Ball Super

Kale Super Saiyan 2 Dragon Ball Wikia

Kale Dragon Ball Wikia spanska

Men i serien ser vi aldrig att hon har gnistor i sin aura eller någon som nämner att hon är en super saiyan 2. Enligt den engelska wikien är detta hon när hon är i SSJ2

Nu är Dragon Ball Wikia officiella källor. Därför är min fråga, omvandlades Kale någonsin till super saiyan 2 i Dragon Ball Super?

2
  • Även om DB wikia inte är en officiell källa kan du ändå korsverifiera den genom att kontrollera den i avsnittet eller kapitlet.
  • @SushantGurjar Inget omnämnande av ordet super saiyan 2 i avsnittet de länkar

Kale har en makt bortom Super Saiyan 2. Hennes förvandlingar verkar vara mycket annorlunda jämfört med Cabba och Caulifla. Vi vet detta baserat på följande skäl:

  • I avsnitt 92 när Cabba försökte lära Caulifla och Kale att gå Super Saiyan. Vi vet att Caulifla i hennes SSJ-form var starkare än Cabba och Kale i henne utom kontroll Berserker-form vid den tiden, var starkare än SSJ Caulifla och Caulifla var tvungen att gå SSJ2 för att blockera hennes attack.
  • I avsnitt 113-114 SSJ2 Caulifla kämpade initialt med Goku tills Kale gick med. När Kale gick med var hon perfekt synkroniserad med Caulifla trots att hon var SSJ2 (vilket är 50 gånger starkare än SSJ). Jag tror att Kales SSJ-transformation skiljer sig från en vanlig SSJ-transformation och gör henne något starkare än den genomsnittliga SSJ-transformationen.
  • Efter att Kale förvandlats till sin behärskade LSSJ-transformation var hon helt överlägsen i styrka mot SSJ2 Caulifla. Vi vet detta baserat på två skäl. När Goku först blev SSJG kunde Kale hålla sig mot honom medan Caulifla var helt överväldigad. Så den behärskade LSSJ-transformationen gör Kale väsentligt starkare än SSJ3 Goku med tanke på det faktum att SSJG är mycket starkare.
  • När Kale och Caulifla smälte samman var Base Kefla tillräckligt stark för att lätt överväldiga SSJG Goku. Detta beror åter på Kales överlägsenhet i styrka.

Så för att svara på din fråga, precis som Vegeta hoppade över SSJ3-transformationen och lyckades uppnå en ännu högre makt, gjorde Kale mer eller mindre detsamma.

En annan viktig information: Både Kale och Caulifla är mycket oerfarna fighters jämfört med Goku / Vegeta och till och med Cabba. De är inte medvetna om Gud Ki och kan inte känna hur stark den är. Det var därför Kale och Caulifla var mer roade av SSJ3 över något som SSJG och SSJB som är mycket starkare. Kale själv är överlägsen SSJ3-transformationen baserat på hennes kamp med SSJG-goku och tankning som undertryckte SSJB Kamehameha.