Anonim

Kan Duct Tape skydda iPhone SE från DROP TEST på 1000 fot? !!

  1. Om Kami gjorde Black Star Dragon Balls, varför behövde inte Dende återskapa dem som han gjorde med de ursprungliga?
  2. Varför gjorde Kami Black Star Dragon Balls i första hand? Namekians ska vara fredliga.
  3. Varför var inte Black Star Dragon Balls spridda? De var alla tillsammans när Pilaf hittade dem. (Hur kom Pilaf förbi Korin)

  1. Kami skapade inte Black Star Dragon Balls. Enheten som kallas Nameless Namekian gjorde det. Det här är från Dragon Ball Wiki:

    Black Star Dragon Balls, eller Ultimate Dragon Balls, är en kraftfullare version av de viktigaste Dragon Balls, skapade av Nameless Namekian (innan Kami och King Piccolo delades).

    Så Dende som inte behöver återskapa dem beror möjligen på att det finns en annan uppsättning regler som tillämpas på dem. Tyvärr tror jag inte att det är möjligt att påpeka när Nameless Namekian gjorde dessa Black Star Balls. Det vore dock vettigt att de vanliga Dragon Balls hade mer begränsande regler, eftersom Kami hade ett ansvar som jordens väktare att se till att de inte skulle hamna i fel händer, så det vore vettigt att de blev värdelösa av hans död.

  2. Eftersom vi nu vet att det inte var Kami utan Nameless Namekian som skapade dem, förutom att vi inte vet exakt när han gjorde dem, kan man dra slutsatsen att de skapades under en tid då Nameless Namekian började utveckla lite av en korrumperad sida inom honom med mindre än perfekta avsikter. Sidan som senare skulle bli kung Piccolo.

  3. De var inte utspridda för att de skulle vara dolda. Eftersom Kami hade kunskap om Nameless Namekian i sig, trodde han och möjligen Mr. Popo att det skulle vara bättre att hålla koll på dem. Återigen, från Dragon Ball Wiki:

    De enda människor som skulle ha känt till bollarnas existens skulle ha varit Piccolo (på grund av att han hade all Kamis kunskap) och möjligen Mr. Popo, men kung Kai visste också om deras existens.

    Även om det förmodligen inte var smart att hålla dem alla på ett ställe, gjorde GT aldrig riktigt mycket mening.

    Det här gled också av mig första gången, men för att ytterligare bevisa att GT: s logik inte är egentligen logik, titta på det här utdraget om Black Star-bollarna:

    Efter att önskan har beviljats ​​sprids Dragon Balls [Black Star] över universum ... Om alla sju bollar inte har samlats in och återlämnats till den planet som önskan beviljades på ett år kommer planeten att explodera . I den japanska versionen insisterar herr Popo på att de inte bara måste returneras till den planet de användes på, utan att de måste återlämnas till sin ursprungliga plats, varför jorden fortfarande exploderade ett år

    Så inte bara gjorde Nameless Namekian dem, men när en önskan beviljades kunde han aldrig komma till dem igen. Är rymdflyg vanligt redan vid den tidpunkten? Om det var, varför göra det nästan omöjligt att spåra bollarna igen utan en Dragon Radar inom ett år och därmed döda jordens befolkning?

    Sist men inte minst, om Kami hade kunskap (som senare skulle ha överförts till Piccolo genom att de smälte och blev Nameless Namekian igen), varför inte gå vidare och förstöra Dark Star Dragon Balls före allt drama?

  1. Dende behövde inte återskapa dem, för när Piccolo och Kami skapades förenades de sedan, så de delades, vilket skulle få dem att försvinna tills när de gick ihop igen under cellsaga och hädanefter förde dem tillbaka; men glömt bort användes de aldrig.

  2. Black Star Dragon Balls skulle ha varit de första som gjordes på jorden, och om de namngivna Namekian som skulle ha varit onda vid den tiden skulle det ha något att göra med det, men det är möjligt att de gjordes så kraftfulla av misstag att de i princip offra planeten de används för vad som helst som önskas. Naturligtvis om de inte samlas in och returneras.

  3. Black Star Dragon Balls var tvungna att vara tillsammans eftersom de förmodligen verkade säkraste vid utkik och de måste alla vara på samma planet, annars skulle den sista som de användes på spränga om ett år. Plus det vore vettigt att behöva hållas under utkik eftersom förmyndarna ska skydda dem eftersom de äventyrar jorden om de används, men Dende är en noob så du måste skära honom lite slack.