Anonim

ASMR Possessive Boyfriend håller dig för sig själv! Rollspel

Jag kan inte tänka på anime-namnet men i det första avsnittet spelar huvudpersonen och antingen hans lillasyster eller kvinnliga barndomsvän. Huvudpersonen kan inte låta bli att märka att solen är annorlunda (jag tror att han märkte att solen var svart istället för orange eller gul). Då tror jag att han transporteras, eller något liknande som transporteras, till en annan värld eller dimension som är densamma som jorden men med magi. Han bestämmer sig sedan för att anmäla sig till en magisk skola på grund av en tjej som kanske eller kanske inte har räddat honom.

Jag minns att det är en nyligen dubbad eller åtminstone något nyligen kallad anime.

Jag såg bara det första avsnittet och skulle vilja avsluta det men jag kommer inte ihåg namnet.

Showen du letar efter är förmodligen Trinity Seven.

Kasuga Arata levde ett normalt liv tillsammans med sin barndomsvän, Hijiri Kasuga, i en liten stad. Men allt förändrades på Black Suns dag och en magus (magiker) dök upp framför honom. Den svarta solen orsakade uppdelningsfenomenet som förstörde staden där han bor. På grund av detta rekonstruerades hans normala liv artificiellt av en grimoire som hans barndomsvän hade lämnat. Magusens utseende ledde honom till ett nytt liv i Royal Biblia Academy och träffade medlemmarna i Trinity Seven.

1
  • det var treenighet sju. tack hörni. jag uppskattar det verkligen.

Anime som du frågar om är Trinity sju. Det är första säsongen har avslutats.

Beskrivning:

Vardag är en vanlig dag i den lilla staden där Kasuga Arata bor; emellertid förändrades allt på Black Suns dag och efter det dyker en trollkarl framför honom. Den svarta solen orsakade uppdelningsfenomenet som förstörde staden där han bor.

2
  • Länk inte webbplatser som är värd för olicensierat innehåll.
  • Förlåt. Jag visste inte det. Tack för att du meddelade mig.