Anonim

Låt oss spela Pokemon Black 2 - # 35: The Dormant Volcano

I avsnitt 63 av Pokémon-anime kan man se att Gary har tio märken, varav sju är okända.

De kända märkena är Boulder Badge (uppe till vänster), den Cascade Badge (nere till vänster) och Rainbow Badge (bredvid stenblockmärket).

Var är de andra sju från? Och varför finns det tio av dem? Varje konferens behöver åtta märken, alla från samma region.

Förutom alla officiella gym finns det också inofficiella gym. Efter att ha slagit dem får du också ett märke. Därför tror jag att dessa märken erhölls i ett eller flera av de inofficiella gymmen. Den precis precis uppifrån till vänster ser dock ut som kolmärket från Sinnoh.

Inofficiella gym i anime:

  1. A.J.s gym
  2. Fighting Spirit Gym
  3. Kaz gym

... och många fler.

Det fanns 15 gym i Kanto-regionen, det vill säga ett gym för alla typer, minus Dark och Steel-typer. Det betyder att de inte var med i anime / spelet för att förhindra förvirring, men anses fortfarande vara officiella gym.

Hur som helst skulle det vara vettigt att Ash bara gick för åtta märken jämfört med en möjlig 15. De flesta av hans märken under den första säsongen gavs till honom utan att ens avsluta sina gymledarstrider plus spelen innehöll bara åtta gym så då ändrades det till en högre antal i anime kan ha varit förvirrande för fans. Källa

7
  • För att delta i en ligatävling måste du dock ha åtta märken från officiell Gym. Om alla dessa märken kommer från inofficiella gym har Gary bara tre och kunde inte komma in.
  • @Eric: Kanske han bär mer än han visar ... Men jag väntar och ser om det finns ett annat svar.
  • @Eric: bra poäng, dålig undersökning är lite mer under tiden :)
  • @looper Hittade lite mer information
  • 1 Inofficiella gym visades aldrig ge ut märken så vitt jag minns.