Anonim

Varför skickar jag Adrigami | Topp 10 skäl att skicka Adrigami | Mirakulös nyckelpiga

Det här har jag tänkt på ett tag. I Lucky Star, avsnitt 18, uttryckte Tsukasa Hiiragi lätt sin önskan att ha en hund. Men hon fick snabbt sin dröm krossad av sin syster Kagami, som varnade henne för alla slags problem som en hundägare skulle möta. Vid den tidpunkten var Tsukasa tvungen att hålla med Kagami och sa något i stil med "du vet verkligen mycket om detta, syster." När hon hörde det blev Kagami plötsligt skamfull, vände bort huvudet och sa: "I slutändan är jag också en enkel person, det är därför jag letade upp dessa saker".

Det är denna reaktion från Kagami som inte vettar för mig. Naturligtvis vet jag att Kagami är en Tsundere-typ av person, men jag ser fortfarande ingen anledning att skämmas eller att betona din enkelhet här. Trots allt verkar svårigheterna med hunduppfödning som Kagami nämnde (gå, mata, skillnad mellan en valp och en vuxen hund etc.) inte vara något som en gymnasieelever borde slå upp att veta, och ingen skulle säga att att veta dessa saker hindrar dig från att vara enkel.

Saknar jag något djupt här, eller är det bara Kagami utformat för att överreagera?

Kagami ser sin enkelhet som något önskvärt

För att förklara lite mer uttryckte Tsukasa i den scenen mycket oskyldigt sin önskan om en hund och tänkte inte ens på möjliga nackdelar på grund av hennes luftiga karaktär och det faktum att hon var upphetsad över att äga en hund och singel- minded jagade efter vad hon ville.

Nu har Kagamis karaktär genom hela serien etablerats som de två systrarnas mer framåtriktade tänkande, men hon vill inte vara det! När hon reagerar på detta sätt uttrycker hon hur hon vill vara som sin syster, hon försöker avvärja kommentarerna om hur ansvarsfull hon är genom att säga att hon var precis samma som sin syster och oskyldigt ville ha en valp också! Och hon var bara förnuftets röst här för att hon entusiastiskt och oskyldigt tänkte på det ett tag.

Genom hela Lyckliga stjärna, det är en löpande mun som systrarna båda avundar de andra personlighetsdrag, och detta scenario verkar vara ett exempel på det. (du kan också se här hur Tsukasa också önskar att hon var mer ansvarig som Kagami)