Anonim

Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution III - 3 februari 2012, mot YamaUsanagi

Kabuto kallade Deidara under fjärde världskriget, men använde honom bara för att hålla Tsuchikage upptagen medan han (Kabuto) kidnappade Yamato. Han avkallade sedan Deidara och har aldrig kallat honom sedan dess.

Edo Tensei gör Deidara odödlig, vilket gör att Deidara kan använda C0, en gigantisk explosion som täcker ett område med 10 km diameter flera gånger. Kabuto kunde ha använt detta för att eliminera fiendens enheter mer effektivt, men varför gjorde han inte det?

2
  • Jag har lagt till retag-taggen i den här frågan. Den här taggen ska användas av nya användare när de försöker lägga till nya taggar och ska inte tas bort. Således låste jag inlägget så att det inte tar bort. Jag valde det här inlägget eftersom det inte verkar som om nyare och / eller bättre svar kan visas, och det verkar inte vara redigerbart till en fråga som kan passa bra för webbplatsen. Om det av någon anledning ses som fel under en viss tid i framtiden, låt någon mod veta, så att vi kan låsa upp inlägget av alla skäl som verkar nödvändiga vid den tiden. :)
  • Eftersom det här är en "speciell" fråga (det är ankarfrågan för retag) har jag flyttat kommentarerna till chatt och tagit bort dem från denna fråga för att göra JNats kommentar ovan omedelbart synlig. Detta är för att hjälpa till att säkerställa att jag eller en annan moderator inte av misstag rensar frågan i framtiden.

Du har faktiskt lite fel faktiskt:

Han kallades faktiskt senare, som en del av Special Ops Batallion (eller vad det än heter), tillsammans med Sasori och Shin. De kämpade mot Kankurou och Sai.
I den striden förseglades han (tillsammans med Sasori) inuti Kankurous Kuroari. Detta, tillsammans med det faktum att Kabuto fortfarande testade den kallade ninjan (eftersom han fortfarande tillät dem att behålla sin personlighet och kampstil), är förmodligen anledningen till att han inte användes mer effektivt.

Se här för mer information.

Kabuto gjorde använda honom effektivt. Han blev precis fångad mycket tidigt in i kriget.