Anonim

Sushant Singh Rajput vs Bollywood, Sharukh Khan och Shahid Kapoor förolämpningar Sushant Rajput Bollywood

Nikyu-Nikyu no Mi är djävulens frukt som ätas av Bartholomeo Kuma, denna frukt kan översättas som Paw-Paw Fruit.

Kraften med denna frukt är att den kan avvisa alla attacker eller smärta från vår kropp som vi kan se i Thriller Bark båge när Kuma stöter bort smärtan från Luffy. Denna frukt kan också få andra människor att flyga i några dagar till någonstans plats i världen.

Vad jag frågar här är vad orsaken bakom en tass som kan "stöta bort"? Finns det någon myt eller något som gör att denna frukt heter Nikyu-Nikyu no Mi / Paw-Paw Fruit?

Paw-Paw-frukt ger användaren möjlighet att stöta bort allt de rör vid och representeras fysiskt som tassar i användarens handflator, vilket gör användaren till en Paw Human. Paw har olika användningsområden som lämnar ett avtryck av tassdynan som liknar dynorna på hans handflator.

  • Katter använder en tass för att avvisa sämre livsformer. The Paw Of Do-Not-Want. Vilket också kan vara anledningen till en tass som kan "avvisa" din fråga.
    Video: https://twitter.com/boingboing/status/596558460382220288
  • Fruktens namn, Nikyu, kommer från ordet "Nikuky " ( ?) som betyder "Paw" på japanska. Ref: Nikyu Nikyu no Mi
  • Jag gjorde en liten sökning på nätet om det finns en betydande anledning till att den heter Nikyu-Nikyu no Mi / Paw-Paw Fruit men jag hittade ingen som är relaterad till myter eller något. Så namnet "Paw-Paw" är i grund och botten bara från dess japanska namnräknerdel "Nikyu-Nikyu".
1
  • 1 ooh, The Paw Of Do-Not-Want Jag tror att jag kan hålla med det XD jag antar att det är mer som ett ordspel snarare än en myt då ...