Anonim

[Beat Saber] Har en mening - 939/941 - Rank SS (92,76%)

Meddelandet "Forever Fornever" dök upp i slutet av Yu Yu Hakusho anime-serien.

Vad betyder detta och / eller vad är detta relaterat till?

1
  • Ta en titt på denna åsikt om ämnet

Det finns inget bestämt svar för den här frågan som konstnären själv Yoshihiro Togashi ställde. Där för det är vi kvar att tolka det som vi vill. Och det finns för många teorier om vad detta betyder. En av de mest populära är den som anges av Kakashi

"Evigt kommer inte att inträffa", eller med andra ord, "ingenting varar för evigt." Jag tror att Yu Yu Hakusho var överlägset en av de största anime / manga som någonsin skrivits, och konstnären visste att alla som tittade på de sista minuterna av finalprogrammet aldrig ville att det skulle ta slut. Men eftersom allt bra måste ta slut, gjorde konstnären det klart och enkelt. Jag tror att det här är den enda anime som slutar med en fras som tittarna kan tänka på, snarare än att bara säga "slutet".

En annan mycket populär teori är att han visar avbrott i serien. Så inga fler olika tidslinjer, andra slut. Eller sådana saker.

Men precis som anges i början finns det inget definitivt svar från författaren själv.

4
  • Kan du länka (och citera) källan där Togashi säger att det inte finns något definitivt svar? Jag klickade på författarlänken ovan men har inte hittat några uttalanden angående frasen
  • @krikara Jag måste tyvärr säga att jag inte kan hitta det längre; (
  • @kirkara vilken typ av svar förväntade du dig ??? Jag är nyfiken på att få veta dina tankar
  • @Kakashi Bara någon form av bevis som tyder på att det inte finns något definitivt svar. Om Dimitri hade den länken där konstnären själv gjorde uttalandet, skulle det markeras som korrekt.

Jag skrev detta på ett forum,

Du tar upp en mycket intressant fråga som jag är säker på har förvirrat många fans. Det har diskuterats mycket om det. Först och främst är orden "för alltid" och "för evigt" fullständiga motsatser till varandra. För alltid betyder att något kommer att ske kontinuerligt, medan för aldrig, egentligen inte är ett ord i den engelska ordboken utan snarare en slang ord, betyder att det aldrig kommer att inträffa.

En vanlig sak som jag hör är att människor tror att det är ett stavfel och att det bör sägas "för evigt för evigt"Jag tycker personligen inte att detta är giltigt eftersom artisten verkligen inte skulle skruva upp den sista bilden i serien.

Personligen tror jag att det bara betyder det som står: "Evigt kommer inte att inträffa", eller med andra ord, "ingenting varar för evigt." Jag tror att Yu Yu Hakusho var överlägset en av de största anime / manga som någonsin skrivits, och konstnären visste att alla som tittade på de sista minuterna av finalprogrammet aldrig ville att det skulle ta slut. Men eftersom allt bra måste ta slut, gjorde konstnären det klart och enkelt. Jag tror att det här är den enda anime som slutar med en fras som tittarna kan tänka på, snarare än att bara säga "slutet".

3
  • 1 Det här exakta inlägget har publicerats tidigare och raderats lol. Jag antar att det är bättre att du citerade din källa, men det finns fortfarande inga väsentliga bevis bakom detta påstående.
  • jag var den som skrev den här saken 6 år tillbaka i samma forum ....... och det givna uttalandet har en djupare innebörd för wch jag kom med min egen förståelse
  • @krikara för att vara ärlig, termen har fått en djupare innebörd i det ... initialt kunde jag inte skriva det med ord .... det här var den bästa förklaringen jag någonsin kunde komma på ..... och Jag var personen som ursprungligen raderade det på grund av brist på bevis i mitt eget svar .... men mer än bevisen tänkte jag koncentrera betydelsen av dessa ord för wch jag skickade tillbaka mitt svar igen

Det är bara en fras. För evigt betyder att Yusukes vänskap inte kommer att ta slut men andra saker måste ha en gräns. Det är också känt som en schmaltz, som att lämna en bildtext för att låta publiken må bra.

1
  • 1 Källor och referenser ger alltid ett bra svar eller säkerhetskopierar ett påstående / yttrande. :)

För alltid, som att säga, kommer det att fortsätta i våra hjärtan, och vi kommer aldrig att glömma den resan vi åkte med karaktärerna. För alltid som att säga att alla goda saker slutar, och oavsett hur mycket vi kommer ihåg de goda tiderna, kommer det att sluta så småningom.

Jag tror att han använde Kuwabara för att förklara innebörden. När de står på trappan innan de åker till stranden berättar han om allt de alla har gått igenom och om att resan ska ta slut (Fornever). Då förklarar Kurama att de alltid kan komma ihåg resan när de behöver (för evigt).