Anonim

Prinsessan Consuela rullar med sina kattungar! TinyKittens.com

I serien kunde flera djur trolla fram och använda sina egna stativ.

Några av dem inkluderar:

  • Iggy hunden
  • En hök
  • En orangutang
  • Coco Jumbo sköldpaddan

Hur kunde djuren få sina ställen?

Blev de alla genomborrade av pilen någon gång?

Eller fick de dem på något annat sätt? Finns det extra backstory som förklarades någon annanstans som jag saknade? (Jag har bara tittat på anime, jag har inte läst böckerna).

3
  • Bra fråga! Det enda beviset jag kan komma ihåg är råttan från Diamond is Unbreakable, vilket visar att din förstörda teori är möjlig. Och hauken och orangutangen arbetade direkt för Dio, så vi kan gissa kanske att han gav dem deras stativ, men det lämnar Iggy ett mysterium.
  • Jag var inte säker på om Cat / Plant från Diamond är Unbreakable också räknades. Eftersom den fick sin ställning efter döden (Liknar den monter som attackerade planet från Golden Wind)
  • Ja, Cat-Plant verkar inte följa någon av de vanliga reglerna. Dess ställförmåga förklarar inte riktigt hur den kunde smälta med en växt efter döden. En sak som föll på mig om Iggy är, om jag minns rätt, ett gäng Stand-användare i Stardust Crusaders bara spontant utvecklat stativ från mystiska krafter efter att Dio återhämtat sig. Joseph, Jotaro, Holly och Avdol tror jag har utvecklat stativ utan att komma i kontakt med pilen. Så Iggy kan vara densamma. (Kakyoin och Polnareff kom båda i kontakt med Dio, så de kunde ha blivit pilar.)

För ungefär 50 000 år sedan kraschade en meteorit på jorden runt en underbefolkad region i Cape YorkW, GrönlandW. År 1978 avslöjade ett mineralutgrävningsteam ett okänt virus i klipporna i det omgivande området och bestämde att det hade legat vilande i meteoriten som slog jorden för länge sedan. Trots omfattande forskning kunde regeringsläkare inte bestämma det främmande virusets syfte utanför den totala eliminering av mänskligt liv. I linje med evolutionsteorien upptäcktes det att vissa människor hade en kvalitet som skulle göra det möjligt för dem att överleva när de utsattes för viruset, vilket dessutom gav dem övernaturliga förmågor. ~ JJBA Wiki

Stånd är resultatet av det utomjordiska viruset och värdens immunsvar på det, vilket förklarar varför Holly Kujos stativ dödade henne och vilket gör det helt möjligt att djur som Iggy, Pet Shop, Forever och Bug-Eaten i del IV fick kontraktet virus in i blodomloppet på olika sätt.

På ytan står skurkstativ som Silver Chariot Requiem och Notorious B.I.G. i del V, Stray Cat i del IV och Anubis i del III kan till en början tycka utgöra ett påfallande hål i denna teori, men faktum är att virus är mikroskopiska livsformer och den aktuella är av främmande ursprung, vilket betyder att dess interaktion med både organiskt och oorganiskt material efter inkubationsperioden kommer att ha oförutsägbara resultat och möjliggör ett brett spektrum av kreativ frihet från Arakis sida.

För att sammanfatta det snyggt, "Det är ett främmande virus, jag måste inte förklara S #! T." - Hirohiko Araki

Det verkar som om stativ är relaterade till DNA. Människor kan födas med dem, som Polnareff och Kakyoin, men Stand Arrow ger dig också stativ så det måste ha ändrat din DNA-kod för att "låsa upp" din stativ. Den främsta anledningen till att jag tycker att det är DNA-relaterat är att Giorno klonade Coco Jumbo (sköldpaddan i Del 5) använder några prover av originalet, och den nya sköldpaddan hade samma stativ. Djuren föddes antagligen med sina stativ, men fågeln och orangutangen testade förmodligen Dio / Enya pilen.

Efter att ha läst en annan persons svar kom jag ihåg att anledningen till att de står med pilar ger människor står är på grund av ett främmande virus som lever på / i metallen, detta stämmer överens med resten av min teori för hur virus fungerar (jag kan ha fel, allt detta från vad jag minns från gymnasiet) är genom att skicka instruktion genom RNA till en cell som sedan bearbetas och appliceras. Instruktionen kan lätt vara något som "ändra DNA för att låsa upp stativförmåga" men du kan också födas med din monter redan upplåst utan att behöva ett främmande virus för att låsa upp det åt dig.