Anonim

NUNS 3 - Del 15 - Team 7 Assembles - Att slåss mot en vän

I Naruto sades det att du behöver både Senju och Uchiha DNA för att uppnå Rinnegan, eller hur? Så varför fick Danzo inte Rinnegan? Han hade Senju DNA som innehöll Uchiha DNA.

7
  • Frågan är, visste han att Rinnegan finns i Nagato?
  • @NaraShikamaru frågan är helt beroende av vad du sa. Men detta kan betraktas som en annan fråga!
  • Hade Danzo verkligen Uchiha DNA? Jag tvivlar på det. Finns det några referenser till det?
  • @ R.J Jag har en fråga här. DNA kan tas även från en persons hår, vilket innebär att det också kan tas från ögat. Eftersom danzo kunde styra delarna, hade han dem kopplade till sin kropp. Betyder det inte att han hade DNA av uchiha ?? Vänligen förtydliga :)
  • @RikuduSennin - Ja det kan tas från håret, men inte ögat. Till och med kakashi kunde kontrollera Obitos Sharingan, men det betyder inte att han hade Uchiha-DNA. Jag känner verkligen att genom att bara ha en Sharingan ger dig Uchiha DNA.

Tja, det är därför att du också måste vara tillräckligt kompetent för att behärska båda dessa krafter.

Madara var tillräckligt stark och kunde väcka det. Danzo var dock inte.

Danzos DNA härstammar från experiment och kroppsmodifieringar. Han var inte en "naturlig", medan Madara hade naturlig behärskning över Uchiha-krafterna, och efter att ha besegrats av Hashirama, behärskning över Senju-krafterna.

Det antyddes också att du måste vara mycket nära slutet av din livslängd för att väcka Rinnegan.


Redigera - Spoilers!

Baserat på de senaste kapitlen antyds det att det inte är Senju + Uchiha som behövs för att väcka Rinnegan, utan Indras och Ashuras (Sage of Six Paths sons) chakran. Det är därför Madara (inkarnationen av Indra) kunde väcka dem efter att ha implanterat Hashiramas (inkarnationen av Ashura) celler i hans sår.

15
  • Nagato väckte det tidigt. uppenbarligen var han ganska bra med Sharringan, han använde Isanagi.
  • 2 @ user2799 Nagato implanterades i rinnegan när han var ung av Madara. Han använde aldrig Isanagi. Den enda shinobis som visades med isanagi var Tobi och Danzo.
  • Hade Danzo verkligen Uchiha DNA? Jag tvivlar på det. Finns det några referenser till det?
  • Han hade Sharingans, vet du
  • ja och jag menade att danzo använde isanagi. nagato fick en sharringan, han låste upp rinnegan eftersom han redan var uzumaki.

Danzo kunde inte väcka rinnegan eftersom han hade senju DNA och Uchiha ögon men hade varken tillräckligt med chakra för att effektivt utnyttja någon förmåga (hashiramas trästil eller Sharingan i armarna). Medan madara var en Uchiha som implanterade hashiramas DNA i hela sin kropp väckte han inte rinnegan förrän han var nära döden. Man skulle inte förvänta sig att någon som Danzo skulle kunna manifestera rinnegan, åtminstone vid den tidpunkt då han levde.

Som många sa, behöver du ganska mycket "blodet" eller "chakrat" i Uchiha och Senju för att väckas, vilket många uppgav att det var underförstått i slutet av ditt liv. Danzo har inga, bara kroppsändringar. Danzo hade Sharingan eftersom han STOLade dem, han slet dem ur Uchiha som hade dem, därför kommer han aldrig att väcka Rinnegan. Det var därför han bandades, så det tömmer inte hans chakra. Det är inte så att Madara var tillräckligt stark, han hade i princip kraven för att göra det, precis i slutet av sitt liv vaknade det.

Nagato implanterades Rinnegan i en tidig ålder av Madara innan han dog, och Nagato är av Uzumaki, därmed hur han lätt kunde hantera Rinnegan (jag är säker på att om han hade både Rinnegan eller bara den).