Anonim

Killer snigel Halloween makeup tutorial

Den jag minns är från en manga, men jag vet att det finns en anime-anpassning från den här mangan. Här är några detaljer från mangan jag läste:

  • Jag läste den för ungefär 2-3 år sedan och den har redan mer än 50 kapitel.
  • Det är seinen.
  • Genren är action, och den har något uttryckligt innehåll med mycket blod.
  • Huvudpersonen är en kvinna med kort vitt hår som har ett svärd.
  • Den här kvinnan är ett monsterdödande som vandrar mellan städer för att döda ett monster och medborgarna betalar henne. Men hon är själv ett monster.
  • I början bestämmer en pojke att följa henne, av en anledning som jag inte riktigt kommer ihåg, kanske att hämnas sina föräldrars död.
  • Ett kapitel avslöjar att hon har en vän som är av samma typ av monster slayer som hon, men hon måste döda henne, för hennes vän har konsumerats av monsteret inuti henne och har förvandlats till ett monster.

Det är allt jag kan komma ihåg, jag hoppas att dessa detaljer räcker.

Det skulle vara Claymore

den ligger på en fiktiv medeltida ö där människor plågas av Youma, humanoida formförskjutare som matar på människor. En grupp som kallas Organisationen skapar mänskliga-Youma-hybrider för att döda Youma mot en avgift. Dessa kvinnliga krigare bär pansaruniformer med vita kroppsdräkter. Allmänheten hänvisar till dem som "Claymores" som hänvisar till deras Claymore-svärd, eller "Silverögda häxor", på grund av deras silverögon och hur de har makt bortom människor.

Bevis

den har redan mer än 50 kapitel

Enligt Wikipedia har mangan 143 kapitel och pågår fortfarande

Genren är action och har en del uttryckligt innehåll med mycket blod

Jag har bara sett anime men jag tror att det är action och ganska blodig men det uttryckliga innehållet i anime har också lite nakenhet i sig, det finns en scen av kannibalism och en av karaktärerna låter sig nästan våldtas

Huvudpersonen är en kvinna, kort hår, vitt hår och har svärd

Det skulle vara Clare (bilden ovan)

Den här kvinnan är ett monsterdödande, vandrar mellan städer för att döda ett monster, och medborgaren betalar henne. Men hon är själv ett monster.

Claymores går från stad till stad, stad till stad som dödar Yoma, de lämnar men innan de gör det meddelar de folket att en representant för organisationen verkar ta ut avgiften. alla Claymores är del Yoma, Clare själv är en del Claymore eftersom hon infunderades med ett Claymore's Head (kvinnan som uppfostrar henne)

I början bestämde en pojke att följa henne, av vilken anledning jag inte riktigt kommer ihåg det, kanske för att hämnas sina föräldrars död.

den här pojken är Raki som hon räddade, han börjar först följa henne men Clare bestämmer sig för att ta honom med och se sig själv i honom när hon räddades av Teresa, Claymore som räddade henne från Yoma

Ett kapitel avslöjar att hon har en vän som också har samma monster-slayer som hon, men hon måste döda henne, för hennes vän har konsumerats av monsteret inuti henne och förvandlats till ett monster.

Som sagt ovan är Claymores halva Yoma, deras krafter och styrka kommer från att använda denna sida av dem genom att använda demonisk energi som kallas deras Yoki Aura, om de använder för mycket "vaknar de" och blir extremt makt Youma känd som Awakened Being. det förklaras att uppvaknande jämförs med känslan av sexuell klimax och kvinnor visade sig motstå detta mer än män, så det är anledningen till att Claymores är kvinnor, men senare i serien får Clare veta att de manliga Claymores har funnits, men det antas att de alla är Awakened Beings nu, Claymore tenderar att jaga varandra för att förhindra att de blir Awakened Beings.

Motsägelser

Det är seinen

Wikipedia säger att demografin är Shonen

3
  • @exatma huvudpersonen var lätt för mig att gissa vem den var baserad från erfarenhet, har redigerat mitt svar med bevis på din fråga som ytterligare skulle bevisa att det är Claymore, den enda motsättningen är den demografiska men det här kan bara vara hur det presenteras
  • Jag trodde att det redan hade 151 kapitel?
  • @infiniteBladeWorks Kapitel 144 - 150 plus Extra kapitel 5 enligt Wikipedia är ännu inte i tankōbonformat så för närvarande kan du bara läsa dessa kapitel på Jump Square .... men för att vara rättvis såg jag inte det, jag rullade bara ner till Volym 25 och såg max kapitelnummer