Anonim

[AMV] - Issei x Asien

I Highschool DxD nya avsnitt 10 visade Akeno sina vingar för Issei och berättade att hon har både Devil och Fallen Angel wings. Men när jag såg Highschool DxD Born då i avsnitt 1 under en kamp visade det att hon har båda djävulens vingar.

Så är det möjligt att det är något slags misstag eller att det finns någon förklaring bakom denna händelse? Jag är inte säker men det finns också få andra händelser som visar att hon har båda djävulsvingarna i tidigare avsnitt också. Men hur är det möjligt?

1
  • Troligtvis animeringsfel.

Spoiler varning

Citera volym 4 av ljusromanen,

skiljer sig från de vanliga djävulen två vingar, en vinge var av en djävul och den andra var den svarta vingen av en fallen ängel.

Detta är grunden för scenen du såg i High School DxD New.

Nu är Akenos bakgrundshistoria att hon ursprungligen bara har fallit änglavingar. Hon föddes av en Miko och en fallen ängel. Men på grund av förföljelse från sin mammas familj sprang hon iväg och träffade sedan Rias, som förvandlade henne till en djävul och fick henne att äga både djävulsvingar och fallna ängelvingar.

Omslaget till romanen visar henne med demonvingar. DxD BorN visar också henne med djävulens vingar.

Så en logisk slutsats som vi kan dra är den

  1. Akeno har båda ett par djävulsvingar.
  2. Hon kan göra ett par av båda.Till exempel är vänster vinge en djävul och höger är en fallen ängels eller vice versa.

Det finns inget misstag. Hon har båda Wings of Devil & Fallen Angel. Hon hatar det bara eftersom hon tror att hennes mamma dog på grund av sin far som är fallen ängel.

Hon är rädd för att uppleva att hon är halv ängel & halv djävul, det är därför hon normalt visar djävulens vingar. (Det är vad jag tycker.) & Hon är rädd om någon (issie) vet om det, Han kommer att hata henne men "Han säger till henne att han aldrig ogillade den mjuka sidan av henne och att känna hennes förflutna inte förändrar hans känslor."

Källa http://highschooldxd.wikia.com/wiki/Akeno_Himejima