Anonim

Vad händer om Minato kämpade för den riktiga Madara?

Efter att ha läst denna fråga insåg jag att den gången Madara förvärvade Izanagi, var samma gång han fick DNA från Senju Clan från Hashirama. Men efter en omfattande recension av deras kamp (avsnitt 626) kan jag inte se var och när Madara bet Hashirama. Det stod i wiki att:

"... För att utnyttja Izanagi till fullo måste användarna också ha de genetiska egenskaperna hos Senju, som också härstammar från Sage .."

Nu är frågan när och var bett Madara Hashirama? Hur kommer det sig att Madara aktiverade Izanagi (jag antar på sin fulla potential) precis efter att han förvärvat köttet / blodet från Senju?

0

Jag har inte följt med anime (för många fyllmedel ...), så jag vet inte om detta mangakapitel har täckts eller inte, eller om du ens är nära det. Detta visades faktiskt i ett av mangakapitlen ganska nyligen.

Om du inte har något emot spoilers, här är länkar till några sidor från Naruto Chapter 681:

Madara biter Hashirama

Madara använder Hashirama-kött

Enligt Narutopedia:

Tidigare använde Uchiha-klanmedlemmar denna teknik under en viktig kamp som de var tvungna att vinna till varje pris. Men de började snart missbruka de förmågor som beviljats ​​av denna teknik och som sådan skapades Izanami som ett sätt att straffa de missbrukare av Izanagi.

Så jag antar att Uchiha måste ha utfört några experiment. Kanske så länge du har båda egenskaperna i kroppen kan du använda Izanagi omedelbart, och Madara var medveten om detta. Eftersom Madara uppenbarligen måste ha bitat i köttet, måste han ha svalt lite blod och därmed ha Senju-drag i kroppen. Detta är dock ett antagande.

1
  • Wow. Det var det avsnittet jag letade efter men jag har en uppföljningsfråga.

Först och främst har Izanagi inget att göra med Senju-makter. Kravet för Izanagi är att du måste vara redo att offra en Sharingan. Om du har mer än en kan du kasta den för så mycket som du har, vilket är fallet med Danzo. Kraften som väcks genom att ha både Senju- och Uchiha-makt är Rinnegan. Senju-makt kan dock användas för att förlänga Izanagi, vilket återigen är fallet med Danzo.

Nu, till huvudfrågan, biter Uchiha Madara Senju Hashirama under deras kamp i slutet av dalen där man trodde att Madara dödades av Hashirama. Det var faktiskt Madaras Izanagi. Senare, när han närmade sig sin död, väcker Madara sin Rinnegan. (Naruto kapitel 681)

5
  • Narutopedia säger dig måste har de genetiska egenskaperna hos Sage of 6 Paths, eller har både Indras (Uchiha) och Ashuras (Senju) gener för att använda Izanagi. Danzo, medan han hade 10 Sharingans inbäddade på sin högra arm, fick han också Hashiramas DNA implanterat i armen, vilket möjliggjorde användningen av Izanagi.
  • Egentligen behöver du verkligen inte Senjus DNA för att använda Izanagi men du behöver dem för att helt och fullt använda Izanagi. I Madaras ände kan du inte använda Izanagi i mer än 10 sekunder. Med det sagt, han måste har Senjus egenskaper / DNA.
  • @NaraShikimaru vad skulle hända om du försökte använda Izanagi utan Senju DNA och vad kostar det? Kommer det fortfarande att skriva om verkligheten? Jag visste inte om den här biten, jag måste ha hoppat över den.
  • @Hououin Kyouma Det kommer fortfarande att fungera, men varaktigheten blir kortare än om du har Senju DNA. Om du har Senju DNA kan du använda det under en längre tid, men hur länge det beror på graden av kompatibilitet mellan din kropp och Senju-cellerna. Ju bättre, desto längre kan du använda den. Det antyddes under striden mellan Danzo och Sasuke.
  • Åh, när det gäller hur Danzo kräver att Hashirama DNA använder Izanagi, kom ihåg att han inte är en Uchiha eller en Senju.

Du behöver inte senju-celler för izanagi. Itachi använde det på Kabuto. Och han har inte haft något att göra med celltransplantation och vad som helst.

1
  • 1 Itachi använde Izanami, inte Izanagi, och formuleringen i detta svar är i bästa fall låg kvalitet.