Anonim

Gary Clark Jr. utför \ "Bright Lights \" på KCRW

Används detta någon kraft av honom omedvetet?

3
  • Relaterad
  • relaterade, men inte ge svaret på min fråga, kanske det förväntas inte av den frågan. Jag frågar om specifika händelser.
  • kanske var det chakrat som tappades från honom ?! vi ser att blixten som kommer ut ur hans öga går till klassrepet och då blir monsteret större och kan rapportera. kanske gjorde chakrat från ögat det hela ?!

Det är Dojutsu, förmågan att upptäcka saker som chakra som i allmänhet ses av ett normalt öga. Vid 8 års ålder, vilket är den ålder han befinner sig för närvarande inom anime, kan han använda den omedvetet, dvs omedvetet men vid rätt ögonblick. Men om du tittar på det första avsnittet där vi ser en tonårig Boruto ser vi att Boruto nu kan använda Dojutsu, dvs hans blick på sin egen vilja.

Ursprunget till den här makten är fortfarande okänt, och jag kan bara spekulera i att detta på något sätt är relaterat till den tätning som Momoshiki presenterar på Borutos handflata efter att Boruto besegrat honom.

2
  • 2 Ganska säker på att anime inte har nått den punkten ännu. Det började med att Boruto började vid akademin, vilket är långt innan Chunin-examen när han slog Momoshiki. Så i Anime canon finns förseglingen inte ännu. Det noterades också att förseglingen gavs direkt efter att ha sagt en kryptisk varning om att någon som besegrar en gud upphör att vara en normal person.
  • @Ryan det är något som undgår mig, för i mangan är dojutsu en förlängning av hans sigill. Kraften upplevdes inte innan den.