Anonim

Tiger Bakändar Ombyggnad

Antagligen kan översyn återföra människor från döden genom att återmontera deras trasiga biologiska delar. Men i den animerade serien sa han till skurkligaen att han var skyldig dem en arm av sitt eget folk, eftersom han tog av herr Compress arm, men han försökte aldrig sätta ihop sin arm igen när han teoretiskt skulle kunna göra det?

När kan översyn återmontera en levande organism?

3
  • Det är möjligt att han kunde ha återställt Mr Compress arm, men valde att inte göra det som hävstång mot ligan. Eller vid den tidpunkten kan atomerna från armen ha spridit sig så mycket att de inte kunde återställas till sin ursprungliga form längre eftersom han måste röra vid saker för att påverka dem.
  • Den andra frågan är: varför skulle han vilja? Mr Compress är inte medlem i Shie Hassaikai, är inte Overhauls vän och dessutom försöker han bara använda League of Villains. Han har inget att vinna genom att åter montera Mr. Compress arm. Så varför skulle han vilja?
  • När det gäller din fråga har inga begränsningar nämnts i mangan IIRC, så länge hans händer förblir intakta vilket gör att han kan använda sin Quirk, så att han kan ta isär / montera när som helst han vill.

Renovering kan använda sin karaktär när hans händer rör vid det specifika han vill ta isär eller montera, inklusive levande organism.

Tidigare, när han rekryterade Kendo Rappa, en mycket erfaren bråkman, i Shie Hassaikai, föreslog Kendo att för att få sin servititet måste översynen besegra honom i strid. Men precis som Kendo förberedde en attack, Yakuza-ledaren utan ansträngning demonterade och sedan återmonterade Kendo.

Detta innebär att han kan återmontera vilken levande organism som helst som han berör tillbaka till dess tidigare tillstånd, även om serien inte påpekade om det finns en tidsgräns för att återmontera "levande" saker som ger att organismerna dör efter en kort tid.

Så jag är benägen att tro att han kan återmontera levande organism på kort tid att de är "levande". Till exempel, om Mr Compress sår skulle läka, kunde det inte monteras om längre.