Anonim

इंसानियत ख़त्म हो गई है क्या | Prank Bort Emotional | Detta är min senaste video | Shehzad Khan

Watari är en stor del av den romantiska rektangeln i berättelsen, men han är också avgörande för "lögnen".

I anime antyds bara att han är medveten om lögnen, till exempel

när han i en lätt, retande ton frågar Kousei om han ska stjäla "sin" Kaori (medan han klättrar uppför trappan på sjukhuset under ett besök - en av de sista 4 episoderna av S-2, tror jag).

Är denna interna konflikt med Watari utforskad mer djupt i mangan? Visas det att han är medveten om lögnen?

+50

Tekniskt var "lögnen"

Kaori gillar Watari, så om Kousei gillar Kaori eller inte var inte en direkt indikation.

Redan tidigt i kapitel 3, sida 5:

Watari skryter halvt skämt om Kaori och antyder att Kousei har avsikter för henne. Kousei avvisar detta förslag, för "hon gillar Watari", så det var "omöjligt". Till vilken Kousei gav honom någon form av öppen konkurrens genom att berätta för honom att endast Kaori kan bestämma vad som är omöjligt för honom.

Även mycket senare,

När Watari beslutar att uppmuntra Kousei att besöka Kaori mer, medger han att Kaori alltid vänder sig till Kousei och att Watari själv känner sig oförmögen att hjälpa. Detta visas också i anime. Vid denna tidpunkt är Watari förmodligen åtminstone omedvetet medveten om att Kousei förmodligen är lika viktigt för Kaori som han är (åtminstone) (Detta är dock min åsikt om det)

Anime är ganska filial för mangan, eftersom händelserna följs ganska noga. Varje variation kommer från skillnaderna i betoning mellan vissa scener men ligger utanför ramen för denna fråga.

Sammanfattningsvis antyder mangan lika mycket som anime om hur mycket Watari vet och det anges aldrig tydligt.

Vi kan bara gissa att kanske den här gången Watari "förlorade" en tjej som han verkligen gillade för Kousei, och att han förmodligen inte ville erkänna det själv när vi ser avskedsbilden där han stirrar på bilden av honom och Kaori på sin telefon. Eller kanske visste han hela tiden och ljög för sig själv. Det finns ingen bekräftelse på något sätt.

Men vad beträffar hur mycket Watari misstänker är det första verkliga beviset på detta från mangan, kapitel 21, sidan 31, där de pratade efter att Watari spelat lite fotboll.

Kaori bekräftade att hon frågades om hon "gillar" Kousei och Watari till och med säger att han har tänkt lika mycket, vilket betyder att han faktiskt misstänkte det då. Kaori gav dock en polis svar som sträckte innebörden av "som" och säger att hon gillar alla.

Således erkände Kaori aldrig till Watari, så som en tekniskhet visste Watari aldrig Säkert. Men han hade säkert starka misstankar hela vägen.