Anonim

Vad i helvete hände den här veckan? Veckan 20/20/2020 | The Daily Social Distancing Show

I avsnitt två av Stardust Crusaders målar Kakyoin röd färg på en hemskt ritad målning av Jotaro, specifikt på hans ben. Jotaro skär på benet på något sätt. Men Kakyoin gör det aldrig igen. Varför använde han det inte i fler strider?

1
  • Han kunde ha använt det när han kämpade mot översteprästinnan och vann lätt genom att radera tänderna.

Jag är ganska säker på att han aldrig använde den igen, för under översteprästinnebågen var de under vattnet och jag är säker på att Kakyoin inte skulle ha tagit med en duk medan de var på en ubåt, men även om han gjorde det var de under vattnet hela tid, vilket gör det ganska omöjligt för honom att måla under det.

Och innan du säger "Åh, han kunde ha skadat Midler och fått henne att återkalla sin ställning", visste han inte hur hon såg ut, och han måste veta hur hans offer ser ut innan han målar dem.

1
  • Jag gillar ditt svar. Det kräver sunt förnuft och använder det faktiskt istället för att säga "Araki Forgot". Verkligen kreativ.

Eftersom han aldrig hade en sådan förmåga.

Målningen var bara en rekvisita. Så snart Kakyoin strök på duken, lät han Hierophant klippa Jotaro. Även om detta inte anges, är det starkt underförstått för att så snart han målade Jotaro kastade han målningen i ett träd, vilket betyder att det är oviktigt, istället för att använda den igen när han konfronterade Jotaro.

2
  • Skulle inte Jotaro bara ha sett Hierophant?
  • Kakyoin slog läger i ett träd. Jag tror inte att han skulle ha sett Hierophant eftersom Kakyoin efter attacken kallade Heirophant.