Anonim

Kan Boris Johnson rädda ett handelsavtal efter Brexit? - BBC Newsnight

Den senaste bågen av Boruto: Naruto Next Generations verkar helt täcka filmen.

Finns det några skillnader (när det gäller berättelse, animering, stridsekvenser och ritstil) mellan den bågen i filmen och den i serien?

2
  • Relaterad. Frågan handlar om skillnader mellan mangan och filmen, men bör vara ganska lika
  • Eftersom anpassningar tenderar att avvika från källan, särskilt när det gäller anime, tror jag inte att den frågan är relaterad till min eftersom den frågar om skillnaderna mellan filmen och mangan, inte anime. Och att härleda från det kommer inte heller att svara på några skillnader i animationen.

Det finns flera skillnader. Speciellt karaktärsdesignen av transformerad Momoshiki Otsutsuki. Kishimotos design användes i filmen, sedan användes Ikemotos design för serien.

När det gäller att slåss mot Momoshiki, som har flera skillnadsfilmer jämfört med anime, skiljer sig Chuunin Examens sista kamp från anime också från filmen. Vissa slagsmål var lite mer utökade som Chouchokämpar med Shinki.

Några av Borutos kampscener skiljer sig också från filmen, de flesta scenerna från anime lämnade något mer för folket att prata om speciellt mellan Shikadai och Boruto. Vilket inte visas från filmen.

En ny Otsuki-medlem visades också i den bågen, Urashiki tsutsuki. Fiskkrokens kille, den här kom inte med i filmen.

Mitsukihans förmågor visades inte för mycket i filmen så mycket som anime gjorde, KatasukeDel är också lite annorlunda i anime.

3
  • gjort revision med svaret, snälla meddela mig om vissa justeringar är nödvändiga.
  • Jag har hört att kampen tvärtom. Naruto / Sasuke och Momoshiki har förbättrats i serien. Det verkar som om det är mer intensivt och detaljerat. Är det sant?
  • @ Eti2d1 ja, det var lite bättre än filmversionen. de lade till några nostalgiska element i animeversionen.