Anonim

Streamers reagerar och få * OG * RECON EXPERT SKIN NY STIL! Fortnite Funny & WTF Moments

Undrar bara om detta, men är det här någon typ av ny vokab i Fairy Tail eller något, Long story short: Jag har sett många kommentarer på Facebook och YouTube som "Sänder du Nalu" och "Jag skickar Nalu". Vad betyder det dock?

2
  • NaLu verkar vara en portmanteau av Natsu och Lucy (notera höljet). Antar att dessa handlar om att vilja se dem som ett objekt. Se dock helt fläktbaserat ut.
  • hmmmm du kanske vill lägga till terminology tagga till detta

Vänta, jag vet vad det nu är baserat på Odeds kommentar. NaLu är termen fans använder för att Lucy + Natsu ska träffas och baserat på Wikipedia är det säkert att säga att detta är ett Portmanteau.

Definition:

En kombination av två (eller flera) ord eller morfemer och deras definitioner till ett nytt ord.

Tack, Oded. :)

3
  • Inte säker på var "jag skickar" kommer dock ...
  • 7 Aaaand ... urbandictionary.com/define.php?term=ship
  • @robin rättvis poäng. borde inte lägga upp kommentarer när du är sömnig; s

"Att skicka" eller "skicka" i fansamhällen är handling eller parning av karaktärer i en serie tillsammans, i ett romantiskt förhållande. Det är en ganska vanligt förekommande term via internet, särskilt på fan-webbplatser.

Ofta kallas vanligtvis ett "fartyg" (fläktbaserat parning) med en kombination av deras namn. Vissa samhällen använder till och med termen "avsändare" för att hänvisa till människor som konsekvent "skickar" en viss typ av parning ("fujoshi-avsändare" är de som alltid skickar manliga homosexuella parningar och så en)

Som redan påpekats skulle "NaLu" vara namnet på "skeppet" till Natsu och Lucy, och människor som säger "Jag skickar NaLu" är i grunden den del av fandomen som stöder idén om ett förhållande mellan de två .

Ett fartyg är ett par som ni vill vara tillsammans. Fartyg som Jerza, (Jellal och Erza), Gruvia, (Gray och Juvia) och Nalu (Natsu och Lucy) är alla fiktiva par som fans väljer. Frakt är som att göra ett par av två personer, och du kan göra ett namn. Jerza, Nalu, är alla fartygsnamn. Därför betyder leverans av Nalu i princip att du vill att Natsu och Lucy ska vara tillsammans.