Anonim

Xu Kai & Cheng Xiao Kommande faller in i ditt leende 你 微笑 时 很美

I det sista avsnittet av Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Vakna ga Nai, det finns en ny medlem i Kirinos grupp: Otaku Girls Unite, och hon verkar vara lite viktig.

Jag vet att denna anime redan slutar precis som den lätta romanen, och det kommer inte att finnas några fler avsnitt. Men jag har undrat, vem är den här nya flickan? Kanske visar de det i ljusromanen?

5
  • Har du en skärmdump?
  • ingen bild av henne, Kirino sa bara att det finns en ny medlem i deras grupp
  • Jag tror att det bara är att visa att hon får fler otaku-vänner, med vilka hon kan vara henne-otaku-jag.
  • Eller det kan också vara en av Kirinos vän eller till och med Kuronekos lillasyster, därefter är hans bror också en del av gruppen.
  • Jag tror personligen att det kan vara Ayase eftersom hon gradvis accepterar Kirinos hobby på otaku

Den nya flickan visas aldrig i romanen, manga eller anime. Den nya karaktären är inte heller viktig, det visar bara att Saori hittade en annan person att gå med i deras grupp och det går bra i otaku-cirkeln. Dessutom sa de aldrig att det var en tjej, de sa bara att en ny medlem går med. Enligt din åsikt om att Ayase går med kan det vara, men det skulle vara mycket osannolikt för

  1. Även om Ayase sa att hon skulle tillåta Kirino att fortsätta spela eroge, men till mitt minne sa hon att hon en dag kommer att rädda Kirino från eroges och att hon aldrig kommer att spela något så otäck som det.
  2. Om Ayase gick med i otaku-cirkeln skulle du tro att Kirino skulle veta om det eftersom de är riktigt bra vänner.
  3. Kuronekos förhållande är inte särskilt bra med Ayase.

Det är dock bara mina åsikter och jag kan inte kommentera dem.

1
  • 1 I romanerna utvecklar Kuroneko och Ayase faktiskt ett mycket "speciellt" förhållande mot slutet i ett av de konstigare ögonblicken i serien. Jag håller med om att det inte är troligt att Ayase går med i gruppen. Jag tror att du har rätt i att den nya tjejen just nämns för att visa att det går bra för Saoris otaku-krets och de rekryterar nya medlemmar.