Anonim

Lär dig hur man säger bokstäver och ljud på spanska

Jag minns att jag läste en ganska ny manga för ett tag tillbaka där huvudpersonen är en stor kille i brottningsteamet, som faktiskt är riktigt söt och inte gillar att se tjejer skadas. Han räddar en tjej från att famlas på tunnelbanan (jag är ganska säker på att det här är vad som hände), och hon bakar honom kakor och vill vara vänner. Han gillar henne, men antar att hon faktiskt är intresserad av sin populära vän (som alltid avvisar tjejer) och fortsätter att bjuda in honom när hon ber att umgås. Det verkar som om flickan faktiskt gillade huvud killen och inte den snygga kompisen, men han inser inte.

Vet någon vad den här mangan heter? Avbröts den?

1
  • Det är förmodligen malmmonogatari, jag lägger till det som ett svar med referenser när jag kan.

Titeln du letar efter är förmodligen Ore Monogatari. Din beskrivning av berättelsen ligger ganska nära sammanfattningen av mangan, med både den stora killen och den populära vänen.

Från MyAnimeList

Tsuyoshi Takeo är nybörjare på gymnasiet. (Båda uppskattningarna) Vikt: 120 kg, Höjd: 2 meter. Han tillbringar sina dagar fridfullt med sin superpopulära-med-tjejer, men ändå okänsliga barndomsvän, Sunagawa. En morgon, på tåget till skolan, räddar Takeo en tjej, Yamato, från att bli förolämpad av en pervers. Kan det här vara början på våren för Takeo?

Referenser

  • MAL
  • Wikipedia