Anonim

We Gotta Get Spongebob Back men varje gång de säger att spongebob spongebob blir skjuten

I Deadman Wonderland har Ganta först sexhörningar runt sin sprängning när bollen faller från tornet och håller på att krossa honom. Senare får han det igen när han slåss och skyddar Shiro.

Den enda andra personen som jag känner till kan göra detta är Wretched Egg. Så varför kan Ganta göra det och ha mycket mer kraft bakom sitt skott?

2
  • Jag lade till en bild för att visa människor. Jag antar att det var vad du menade?
  • ja det är vad jag menade.

Detta förklaras inte riktigt i showen. Som du kan se, i bilden nedan, är manifestationen Branch of Sins baserad på användarens kraft.

Om vi ​​tar hänsyn till avsnitt 1 kan vi dock se att Wretched Egg attackerar Ganta och dödar sina klasskamrater. Det är också det som verkar vara när Ganta borde få sina krafter. I det fallet, eftersom Wretched Eggs krafter har de sexkantiga mönstren runt hans / hennes förmågor, skulle detta förklara varför Ganta har samma design, eftersom Ganta fick sina förmågor från Wretched Egg.

3
  • Bekräftar bara att mittbilden är Ganta också? den har en sexkant under
  • 2 Nej det är det inte. Det är Nagi Kengamine. Det är möjligt att endast de som direkt fick makten från Wretched Egg har hexagonen. Men det är bara spekulationer eftersom vi inte vet hur exakt all gren av synder är fördelad.
  • Okej, jag kan se det. det suger att de inte förklarar det i showen.