Anonim

GR Anime Review: Madoka Magica

Som anges i Wiki, har Steins; Gate världslinjen är inne

fältet Beta attractor. I Beta-lockfältet är den sista konvergerande punkten Världskrig 3.

Men de förhindrar

WW3 genom att se till att avhandlingen förstörs.

Frågan är om Steins Gate är inne

Beta attractor-fältet, skulle det inte leda till WW3? Om WW3 inte händer, borde inte Steins; Gate befinna sig i ett annat lockningsfält?

0

Steins; Gate World Line finns inte i Beta Attractor-fältet.

Medan det slutliga resultatet av Beta Attractor Field (världslinjer 1% till 1,99%) är konvergens WW3 som kämpas över Makise Kurisus tidsresa, är Steins; Gate (1.048596%) det enda undantaget eftersom avhandlingen förstörs (och därmed tidsresor finns inte i den världslinjen).

I början av det sista kapitlet i VN och avsnitt 23 av anime hade Suzuha själv berättat för Okabe att Steins; Gate World Line begränsas inte av något lockarfält.

0

Det finns inte i Beta Attractor-fältet. Det skiljs från alla lockande fält (kanske har sitt eget, eftersom det finns få världslinjer för nära Steins Gate och upprepar sina händelser, till exempel 1.048599, den alternativa historien om Robotik; anteckningar från manga Legacy Revival, eller "R" -linjen från filmen).

Enligt den officiella dokumentationen för världslinjerna i Amadeus 'Script, släppt efter Steins; Gate 0, 1.048596 finns i avsnittet "Steins Gate". En intressant sak, att det finns 1.049326 världslinje, som tillhör det mystiska X Attractor Field.

Källa: Imgur-galleriet med översatt officiell dokumentation till alla Steins; Gate VNs

3
  • Om möjligt, ange relevanta källor i ditt svar.
  • @W. Är du här: m.imgur.com/gallery/R9MXNod
  • Du kan redigera och inkludera det i ditt svar och citera var det hittades (kapitel / volym / avsnitt etc.). Jag känner inte till de termer som används så jag kan ändra innebörden på ditt inlägg :)

De använde tråd som ett exempel för världslinjer, alla är lite annorlunda.

Attractor Field Exempel: http://steins-gate.wikia.com/wiki/Attractor_Field

Men när trådstrålar och utrullar strängar kan separeras, vilket skapar en avvikande linje.

Även om Steins; Gate-världslinjen har ett divergensnummer 1.048596, ligger Steins; Gate-världslinjen mellan de två attraktionsfälten - alfa och beta.

Detta gör att den inte kan konvergera till någon av de konvergerande punkterna i alfa- och beta-attraktionsfälten, i det här fallet Mayuri-döende / SERN-dystopi eller WW3, och därför kan Steins; Gate-världslinjen ha en annan framtid än någon av dem, dvs en fredlig.