Anonim

VEGAPUNKS NYA WARLORD NIVÅ PACIFISTA | UTFORSKANDE ANSLUTNINGAR - Ett stycke

Om någon äter en djävulsk frukt kan de få lite kraft beroende på vilken frukt de äter. Biverkningen för att äta denna frukt är att användaren inte kan simma.

Vad sägs om de artificiella djävulens frukter som tillverkas av Dr. Vegapunk? Är det så att människor som äter konstgjord djävulsk frukt inte heller kan simma och försvagas av havet?

2
  • Jag tror inte att de kan. Om Vegapunk nu gör en båt "äter" djävulens frukt, kan den fortfarande flyta?
  • @NamikazeSheena Jag vet inte om den båten fortfarande flyter eller inte, men jag tycker att du borde läsa den här frågan, den är ganska lik tror jag.

Ja, användare av konstgjord djävelfrukt lider av samma svaghet har de "naturliga" djävulens frukt motsvarigheter: de kan inte simma. Detta visades i kapitel 795, sidan 6:

Jag skulle vilja lägga till något som svar på Namikaze Sheenas kommentar. För det första, för att vara exakt, är det inte att djävulens fruktanvändare inte kan simma, utan de blir snarare maktlös när deras kropp är nedsänkt i vatten. Som en konsekvens kan de inte simma eller ens röra sig alls.

Om Vegapunk skulle mata en djävulens frukt till en båt, tror jag (det här är ren spekulation) att den inte skulle sjunka: båten flyter eftersom trä är lättare än vatten, vilket är en fysisk egenskap som den skulle hålla även ovanpå vatten. Det skulle förlora styrka, men kanske inte helt som vi tidigare har sett Luffy behålla kontrollen över sin kropp om bara en bråkdel av den är nedsänkt (t.ex. på väg till Fishman Island, kapitel 605, sidan 11).

REDIGERA:

På bilden ovan kan vi se Brook och Momosuke (i drakform) drunkna. Här är en bild av Momosuke är hans Zoan-form:

4
  • Jag är ledsen men vem är den som sa "jag också!" i denna bild? Jag glömde vem är han? : D
  • @JTR Titta på dig, tvingar mig att gå igenom allt det extra arbetet !!
  • Åh, hahaa ... det är Momo. På första bilden ser det ut som en fisk för mig XD ledsen och tack, jag har helt glömt bort Momo.
  • 1 @JTR Haha nej, jag trodde att du var sarkastisk och pekade ut det för andra människor! Glad att hjälpa :)

Ja, de kan inte simma!

Denna frukt ger de allmänna svagheterna som en naturlig Djävulens frukt skulle, som visas när Momonosuke inte kunde simma.

Du hittar den på Wikia: http://onepiece.wikia.com/wiki/Artificial_Devil_Fruit