Anonim

Ichigo nya krafter!

Det här är egentligen flera frågor. Jag läser inte mangan så jag är säker på att detta sannolikt täcks där.

För det första är Zangetsu helt återställd efter att Ichigos makt har återställts? Ser han annorlunda ut? Både Shikai och Bankai verkar olika i anime. Har denna omvandling resulterat i några fysiska förändringar av Zangetsus utseende? Naturligtvis menar jag inom Ichigos inre rike.

På samma sätt behöll eller återfick Ichigo någon av sina ihåliga krafter, eller var de helt uppslukade när han slog sig samman med sin inre hål som avslöjades i avsnitt 309?

Om du pratar om innan Fullbring-bågen har Ichigo fortfarande Zangetsu fram till den punkt där han använder Mugetsu för att göra Aizen tillräcklig för att Urahara ska försegla honom. Det är vid den tidpunkten att han tappar sina krafter.

**MANGA SPOILERS VIDARE **

Om du pratar om Fullbring-bågen är det en helt och väldigt annorlunda sida av historien som inte har någon inverkan på det förflutna eller framtiden för den allmänna historien. Manga fyllmedel.

Om du pratar om efter Fullbring-bågen, då nej. Squad Zero återställer Ichigos krafter till en helt annan Zanpakutou. Det förklaras att Zangetsu är en "falsk" Zanpakutou som liknar Yhwach som härrör från Ichigos band till Quincy-blodlinjen.

Föreslår starkt att du kommer ikapp mangan. Du är inte så långt efter och det tar slut nu.

2
  • 1 UBER SENASTE MANGA SPOILER och vi fick bara reda på att Quincy inom Ichigo fortfarande tjänar Yhwach, även i den mån det går direkt mot Ichigos vilja
  • Intressant nog har fullbringer-karaktärerna en inverkan på den sista bågen utöver det faktum att de var anledningen till att Ichigo till och med ville ha sina krafter tillbaka till att börja med och spela några potentiellt kritiska supportroller.

Tja, visste du att hans fullbringande smälte samman med sina själsreaktiva krafter Jag menar att det har sagts flera gånger i fullbringningsbågen och det var det huvudsakliga syftet för honom att uppnå fullbringning så att det kan smälta samman med hans själsreaktorkrafter. Jag vet att ginjo sa att han tog hela ichigo fullbringningen och själens reapermakt väl, det är inte sant eftersom hans själsreaper återställdes av rukia PLUS 30% av hans fullbringande smält med själsreaktorkrafter.