Anonim

Kung Fu Panda träningssegment HD

Avsnitt 7 av Koutetsujou no Kabaneri tar upp den punkten att ingen i Japan äter ris längre, eftersom risfältet är utanför stationerna och därmed överskridits av kabane.

Detta är mycket vettigt och är en fantastisk världsbyggnad. Men om de inte kan odla ris, vilken eller vilka basfoder matar de i stället?


Av alla vanliga basfoder som för närvarande äts verkar det som att potatis (eller sötpotatis) kan ge flest kalorier per enhet-område, klocka in på 4-5 gånger så mycket som ris. Men med bara 4-5 gånger risets kalori / arealavkastning måste de ha tappat mer än 75-80% av sitt åkermark för att bibehålla samma kaloriproduktion. Att döma av storleken på de stationer som vi har sett verkar det inte troligt att de fortfarande har så mycket åkermark - vi ser järnvägsfartarna köra genom dagar med stationer utanför stationen.

Kanske är upplösningen här att Japans befolkning har doppat så brant i ansiktet av kabane hotar att den magra mängden mark som stängs av stationerna räcker för att odla tillräckligt med någon annan stapelgrödor för att mata folket?

3
  • bröd, majs, potatis, kassava, kött, yam eller annat alternativ: v
  • @NamikazeSheena alla dessa saker behöver betydligt stort område för att odla, särskilt för att leverera stationer, som är riktigt stora. Och det fria området för stationer är verkligen begränsat. Frågan var - hur de hanterar det (om de gör det).
  • någon i konstteamet fick inte meddelandet eftersom bilderna på aragane station visar vad som misstänksamt ser ut som risfält inuti väggarna. koutetsujou-no-kabaneri.wikia.com/wiki/…

För att svara på frågan tänker jag i Japan, om inte en manga / anime-värld.

Glömde du att tänka på skaldjur? Fisk och skaldjur är en stor delikatess i Japan, med tanke på att hela Japan är omgivet av vatten. Även om de måste vara försiktiga med att inte överfiska.

Referens