Anonim

[Vocaloid x Gacha Club] En dag i Vocaloid-huset.

I avsnitt 1 av K-Project, Mikoto Suoh från den röda klanen låter sig fångas under en konfrontation med den blå klanen.

Varför?

Han satte sig villigt i den positionen för att ha en privat dialog med Blå kungen om var den grå kungen var som dödade sin klankompis.

Eftersom de är kungar och har motsatta fraktioner kunde de inte bara sitta ner och prata utan slagsmål. Suoh var också i stor fara för att orsaka en Damocles Down-händelse på grund av hans svärds försämring.

Han kände sig mer lugn i den blå kungens fångenskap, eftersom de två delar en lång historia och han visste att om katastrofen drabbade skulle den blå kungen inte låta honom orsaka katastrof.

6
  • Tack för ditt svar. Jag minns inte att en sådan chatt visas på skärmen. Händees det någonsin till i showen?
  • Jag är ganska säker på att det var i det andra eller tredje avsnittet. Den blå kungen pratade med honom medan han var i sin cell
  • 2 Jag är ganska säker på att det pratades lite om hur han också kunde ha lämnat in sig för att få någon form av vila eller lugn. Hans svärd försämrades och kunde snart stava en Damocles-katastrof. Något om att vila fridfullt eller ha den blå kungen i närheten för att döda honom för att förhindra katastrofen om den kom så långt. Jag är inte helt säker, det har gått ett tag sedan jag såg serien.
  • 1 Ok, Kaz. Det enda som stör mig är hur trött och han inte svarar under fängelsets möte med den blå kungen. Om han hade gått in med avsikt att skaffa information, skulle han inte ha tagit en mer aktiv roll i att inleda konversation? Hans oro verkar stödja Ryans svar. Jag hoppas också att Ryan har rätt eftersom det skulle vara mer poetiskt och i linje med Mikotos karaktär. @Ryan, om du lägger upp det som svar före imorgon accepterar jag det; annars accepterar jag den här.
  • 1 @KazRodgers Jag gillar redigeringen! Jag tittade också igenom några scener idag och jag snubblade över barmötet mellan Kusanagi och Seri Awashima, där Kusanagi föreslår att Mikoto kanske skulle ha arrangerat hans arrestering så att den blå kungen kunde ingripa om saker gick nedför. Jag förbisåg helt det första gången!

Han lät sig fångas för att han visste att den blå kungen, Resei Munakata, inte skulle låta någon katastrof inträffa, och om den gjorde det skulle han försöka fixa det omedelbart.

Han ville inte heller behöva slåss mot någon eller dra mer kraft från sin skiffer på grund av den dåliga formen som hans Damocles svärd var i. Mikoto ville vila lite i vårdnaden om 4 september så att han inte skulle oroa sig för att bli överarbetad eller bli så arg att han förstör allt omkring sig.