Anonim

Evita Soundtrack - 18. Evas sista sändning

Jag förstår att Eva i allmänhet inte behövde använda tekniken eftersom hon redan är en monsterfull kraftfull vampyr. Men i sin sista "kamp" med Negi i slutet av Negima verkar det som om hennes Magia Erebea var lika kraftfull som Negis.

I vilken mening ansågs det vara ofullständigt?

2
  • Jag tror att med "ofullständig" hänvisar de till nivån på behärskningen av det.
  • Jag tror att Eva just har gjort den grundläggande delen av Magia Erebea. Negi slutförde det, eller kanske förbättrade skickligheten. Så Negis Magia Erebea är klar och Eva inte.

Okej enligt vad jag hittills förstår om hela Magia Erebea är det det kan vara ett sätt att bli odödlig. Nu inom mangan, UQ-hållaren, får vi reda på att det finns olika grader av odödlighet och vad som föreslås att de inte är "kompletta" eftersom de fortfarande behöver äta, de kan skadas och till viss del dö.

Spoilers

Negi, å andra sidan, använder en komplett form av Magia Erebea, vilket tyder på att han är en helt odödlig, utan att behöva äta, inte kan skadas och inte kan dö under alla omständigheter och kommer att fortsätta att alltid existera.

Nu antar jag att alla vet hur vi äter är en nödvändighet eftersom det gör det möjligt för våra kroppar att göra saker.

Hur Magia Erebea potentiellt, och detta är endast i teorin, kan göra någon odödlig är att ständigt "flöda liv, energi eller magi" till användaren.Nu, som förklarats i Negima!, Är Magia Erebea en teknik som gör att användaren kan absorbera och ta in magi. Nu är det möjligt att användaren av Magia Erebea kan använda magin för att upprätthålla sitt liv och den kompletta versionen kan göra det passivt utan behov av besvärjelse eller kommandon.

Nu när hon tittar på Eva behöver hon fortfarande äta och mata, som alla vampyrer, på blod eller mer exakt, förklarat i Negima !, att hon matar på en persons mana. Hon kan fortfarande skadas och det finns en möjlighet att hon fortfarande kan dö när tiden uppstår. På grund av detta kan man säga att Magia Erebea som Eva använder är ofullständig eftersom Magia Erebea inte har beviljat henne "fullständig" odödlighet, även Eva behöver fortfarande aktivera den genom kommandon som betyder att den inte är passiv.

Jag hoppas att det hjälper men du vet nog allt detta nu ...