Anonim

Naruto vs Pain AMV - Ge aldrig upp

Jag förstår inte det här.

Trodde Obito att det skulle vara lättare att gå i krig med hela shinobivärlden snarare än att fånga 8-svansar och 9-svansar Jinchuuriki i det låga som han gjorde med de andra? Han hamnade i grund och botten inte bara med dem båda utan också hela shinobivärlden.

Skulle Obitos planer lyckas om han inte förklarade krig och höll allt under radaren till slutet? Jag tror att han skulle ha varit framgångsrik och att han inte alls behövde kalla till Madara.

1
  • Han gick i krig med hela Shinobi-världen för att FÅNGA 8 och 9 svansar. Han kunde inte göra samma metod som i andra Jinchuuriki eftersom: båda är ganska kraftfulla och båda är redan under skydd av Alliansen (de var också rörliga hela tiden). Om han kunde komma under deras "radar" skulle han förmodligen göra det men med tanke på att han inte gjorde det betyder det bara att han antingen såg deras skydd som kraftfullt eller att det skulle vara lättare att ta alliansen ur vägen först eller använda dem som bete, vet hur Naruto reagerar på den typen av situationer.

Obito förklarade krig för att han visste att alliansen skulle hålla Bee & Naruto på ett avslöjat ställe eftersom de hade kommit på vad Akatsuki gjorde. Kriget skulle göra det möjligt för honom att dra ut Naruto & Bee för att slutföra planen för att ta tillbaka tio svansar i sin främsta del.

Han lät Kisame samla intel, men då visade sig Kabuto naturligtvis. Obitos plan var i huvudsak att samla intel på platserna för de två sista jinchuuriki, använda zetsu för att distrahera de allierade shinobi-styrkorna i ett krig och locka Naruto / Bee ut. Det gick inte så, men han hade en legitim plan.

Hans plan skulle faktiskt bli en framgång om han höll den på låg nivå men eftersom biet var som en bror till Raikage när han trodde att han kidnappades kunde han inte ta det och eftersom han visste att det var en Uchiha med Akatsuki som tog honom han kallade till det mötet (Kages-toppmötet) där de skulle diskutera vad de skulle göra mot denna organisation, särskilt med Konoha, förstördes också av smärta, så Obito visste att han inte längre kunde arbeta på det låga att han var tvungen att öka och hota dem att förklara krig om de inte ger upp hachibi och Kyuubi och så började kriget. och naturligtvis var det också för hans egen fördel, eftersom det här kan han locka naruto ut. Men delen om att kalla till Madara, det är inte ett behov, det är en affär, den planerades så här. den ursprungliga affären var att få Nagato att återuppliva Madara så att Obito också kan falla i den ultimata genjutsu att vara med Rin och ganska leva sina djupaste önskningar lyckligt, men det gjorde det inte heller när Nagato dog och Kabuto kallade Madara i den formen