Anonim

INCARNATE - OFFICIAL TRAILER # 2 (2016)

I det första avsnittet av Dragon Ball Heroes såg vi som förhandsvisningen, striden mellan Goku SSJ4 ("time patrol Goku") och Goku SSB ("DBS Goku"). Varför "tidspatrull Goku" attackerade "DBS Goku"?

Vi ser en bättre representation av detta i mangan. Xeno Goku letade efter Fu och anklagade mot honom. Denna attack blockeras av Goku och Goku kommentarer om hans otroliga makt och vänder SSJB och en kamp börjar mellan dem två.

Två andra intressanta punkter att notera är att Xeno Goku inte har upplevt någonting från ROF-sagan och därmed inte är medveten om Super Saiyan Blue (Obs: Han är medveten om Super Saiyan-gudomvandlingen). Han är förvånad över Goku's Blue hair. Dessutom verkar en verklig strid mellan de två, till skillnad från i anime som SSJB Goku slutar vinna och Xeno Goku kommenterar att SSJB Goku var ett steg före honom.

3
  • hmmm intressant, vad vet han om Super Saiyan Gud? kämpade han med honom eller något?
  • 1 Tja, han är medveten om Super Saiyan Gud definitivt men det är upp till debatt om han uppnått det själv eller inte. I Ultimate Mission X säger Xeno Goku hur Goku kunde vända Super Saiyan Gud med hjälp av sina allierade. Men medan vissa människor (inklusive wiki, säger att han själv gjorde Super Saiyan Gud) men vissa människor hävdar att han hänvisar till en alternativ version av honom som gjorde på grund av den japanska översättningen.
  • Du menar att vissa människor tror att Xeno Goku erhöll super saiyan gud? Vilken transformation skulle vara starkare då, super saiyan gud eller super saiyan 4?